Filter

Adidas tafeltennistafel kopen?

Adidas tafeltennistafels zijn degelijke tafels met een optimale afwerking. Alle Adidas tafeltennistafels zijn uit voorraad leverbaar. Ons motto is: Vandaag voor 12.00 besteld, morgen in huis.

Geen producten gevonden

Hoge kwaliteitsnormen voor Adidas tafeltennistafels

Adidas is een van de meest bekende merken als het gaat om tafeltennistafels. Of u nu op zoek bent naar een Adidas indoor tafeltennistafel of een Adidas outdoor tafeltennistafel; bij Adidas slaagt u altijd. Omdat Adidas innovatie hoog in het vaandel heeft biedt men ook de laatste kleuren tafels zoals blauwe,- groene,- grijze-, roze- en zelfs limekleurige tafeltennistafels. De Adidas tafeltennistafels worden allemaal in Duitsland geproduceerd en daarna over de hele wereld verkocht. Bij Adidas onderscheidt men zich in de keurige afwerking van de tafels. De tafels zijn allemaal voorzien van een sterk speelblad van minimaal 19mm dik. Naast de brede range aan tafeltennistafels biedt Adidas ook hoogwaardige accessoires zoals tafeltennisbatjes en pingpongballetjes.

Adidas Indoor tafeltennistafels en Outdoor tafeltennistafels

Adidas brengt een serie sterk concurrerende tafeltennistafels op de markt voor zowel indoor- als outdoor gebruik. De grootste verschillende tussen deze series is de afwerking van het speelblad en het frame. Doordat de Adidas outdoor tafeltennistafels buiten kunnen blijven staan is het speelblad voorzien van meerdere beschermende lagen. Hierdoor is de tafel weerbestendig. Adidas biedt met haar assortiment tafeltennistafels een constante kwaliteit waardoor Adidas ook bij de professionals bekend staat als een van de beste tafeltennistafels beschikbaar. Naast een brede range Adidas tafeltennistafels biedt Adidas ook hoogwaardige tafeltennisbatjes en pingpongballetjes.

Adidas biedt de volgende type tafeltennistafels:
Adidas TI Basic Indoor
Adidas TI 200 Indoor
Adidas TI 400 Indoor
Adidas TI 600 Indoor
Adidas TI 800 Indoor
Adidas TO Basic Outdoor
Adidas 300 Outdoor
Adidas TO Lime Outdoor
Adidas TO Candy Outdoor
Adidas TO 700 Outdoor

Dus welke Adidas tafeltennistafel u ook zoekt, bij Speelplezier-online.nl vindt u het model dat bij u past!