Filter

Avyna tafeltennistafel kopen?

Avyna tafeltennistafels zijn kwaliteits tafeltennistafels met een strakke afwerking. Alle Avyna tafeltennistafels zijn goed geprijst en worden geleverd inclusief tafeltennisnetje.

Geen producten gevonden

Avyna Indoor- en Outdoor tafeltennistafels

Avyna produceert al vele jaren hoogwaardige tafeltennistafels. De tafeltennistafels van Avyna hebben allemaal de officiële wedstrijdafmeting. Er zijn momenteel twee modellen tafels te koop. Het Indoor model Avyna Smash Limited Indoor en de Avyna Smash Limited Outdoor.

Avyna Indoor tafeltennistafel

De indoor tafeltennistafel van Avyna is ontwikkeld voor binnengebruik en geschikt voor enkelspel en dubbelspel. Het speelblad van de indoortafel is maar liefst 18mm dik en gemaakt van sterk MDF. De tafel is voorzien van een antracietkleurig speelblad met beschermingslaag. Door de stevige wielen is de tafel eenvoudig te verrijden. Ook is de tafel eenvoudig in te klappen waardoor deze minmale ruimte inneemt. Door de handige bathouder kunt u de tafeltennisbatjes efficient opbergen. Het gewicht van de tafel is 73 kilo en u heeft 1 jaar garantie op productie- en fabricagefouten

Avyna Outdoor tafeltennistafel

De Avyna Smash Limited Outdoor is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Maar de outdoorvariant kan ook prima binnen gebruikt worden. Door het strakke antracietkleurige blad vallen witte- en oranje tafeltennisballetjes goed op tijdens het spelen. Het degelijke speelblad van de Avyna Smash Limited Outdoor is 4cm dik en voorzien van een dikke Mattop beschermingslaag. Ook de Outdoor is voorzien van batjeshouders, is inklapbaar en eenvoudig te verrijden voor transport. Het nette gewicht van de tafel is 94 kilo en de tafel is voorzien van 1 jaar garantie op productie- en fabricagefouten

Avyna brengt een serie sterk concurrerende tafeltennistafels op de markt voor zowel indoor- als outdoor gebruik. De grootste verschillende tussen deze series is de afwerking van het speelblad en het frame. Doordat de outdoor tafeltennistafels buiten kunnen blijven staan is het speelblad voorzien van meerdere beschermende lagen. Hierdoor is de tafel weersbestendig.