Filter

Berg trampolines

Bij speelplezier-online.nl hebben wij een ruime keuze in ronde en rechthoekige Berg trampolines. Veiligheid, duurzaamheid en optimaal springcomfort, daar staan Berg trampolines voor. Met een trampoline van Berg heeft u jarenlang springplezier.

Geen producten gevonden

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment trampolines, trampolineranden en veiligheidsnetten. U kunt bij ons terecht voor tafeltennistafels van top kwaliteit en een goed advies!

Berg trampoline bestellen

Bij speelplezier-online.nl kunt u eenvoudig uw Berg trampoline bestellen. Er zijn verschillende afmetingen en prijsklassen beschikbaar. De keuze is reuze en voor elk budget wat wils. Daarnaast kunt u diverse bijpassende accessoires bestellen zoals een veiligheidsnet, inbouwkit of beschermhoes. Alle Berg trampolines worden gratis thuis bezorgd!

Rechthoekige Berg trampolines

Rechthoekige Berg trampolines zijn geschikt voor iets oudere kinderen of kinderen met meer springervaring. Bij speelplezier-online.nl hebben wij diverse afmetingen in het assortiment. Een rechthoekige Berg trampoline is erg geschikt voor de kleinere tuin omdat door de rechthoekige vorm de ruimte optimaal benut wordt.

Ronde Berg trampolines bij Speelplezier-online.nl

Bij speelplezier-online.nl zijn er diverse afmetingen ronde Berg trampolines beschikbaar. Een ronde trampoline is uitermate geschikt voor beginners. Het is makkelijker om in het midden te springen omdat u door de ronde vorm hier automatisch naartoe geleid wordt.

Berg trampolines zijn veilig voor kinderen

Bij Berg trampolines staat veiligheid voorop. Door de goede kwaliteit gaat de trampoline jaren mee. Alle trampolines van Berg zijn goedgekeurd door de TUV en AID. Berg trampolines zijn veilig voor uw kinderen.

Waarom een Berg trampoline?

Waarom een Berg trampoline? Alle Berg trampolines hebben keurmerken, een stevige constructie en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij Berg staat naast de goede kwaliteit, duurzaamheid en optimale veiligheid het milieu hoog in het vaandel. Berg wil zo milieuvriendelijk mogelijk produceren door onder andere alle restmaterialen te recyclen.

Berg trampoline accessories

Bij speelplezier-online.nl hebben wij veel accessoires voor Berg trampolines in het assortiment zoals: De accessoires zijn in verschillende afmetingen en prijsklassen beschikbaar. Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een Berg trampoline. Vandaag voor 12.00 besteld is morgen in huis!