Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Beschermrand trampolines

Trampoline beschermrand

Trampoline beschermranden hebben wij in diverse merken. Bij Speelplezier-online.nl worden deze bovendien snel geleverd! Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment. Kijk en oordeel zelf!

Alle beschermranden onder elkaar

 

Veiligheid. Dat staat voor het hebben van plezier, op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat daarom naast trampolines, ook uit trampoline beschermranden. Springveren zijn bedekt door deze beschermrand spelende kinderen vallen minder snel van de trampoline af. Trampoline beschermranden voor 12.00 besteld, ontvangt u een dag later al in huis.

Beschermranden voor ronde trampolines

Ronde trampolines zijn het meest gangbaar. Uiteraard bieden wij diverse trampoline accessoires aan voor dit type trampolines. Zo bieden wij beschermranden voor ronde trampolines aan. Met deze randen zijn spelende kinderen beschermd voor de springveren van de trampoline.

Beschermranden voor rechthoekige trampolines kopen

Beschermranden voor rechthoekige trampolines kopen is eenvoudig op onze website. Bovendien worden producten die voor 12.00 besteld zijn, een dag later al geleverd. Beschermranden leveren wij voor zowel ronde als rechthoekige trampolines.

Verschillende kleuren beschermranden

Bedek de springveren van uw trampoline eenvoudig met een beschermrand. Zo kunnen kinderen veilig en verantwoord spelen. Voor alle merken en vormen trampolines kunt u bij ons terecht voor beschermranden. Daarnaast bevat ons brede assortiment verschillende kleuren beschermranden. Zo leveren wij beschermranden onder andere in de kleuren groen, grijs, wit en roze.

Beschermranden voor alle merken

Wij vinden het belangrijk dat een trampoline veilig is. Een beschermrand is een manier om trampolines veiliger te maken. Zo beschermd een beschermrand spelende kinderen tegen de springveren van een trampoline. Diverse kleuren en vormen beschermranden maken deel uit van ons assortiment. Bovendien zijn beschermranden voor alle merken verkrijgbaar in onze webshop. De volgende merken bieden wij aan:

  • Proline beschermranden
  • Premium beschermranden
  • Etan beschermranden
  • Jumpfree beschermranden
  • Hi-Flyer beschermranden