Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Buffalo tafeltennistafel kopen?

Buffalo tafeltennistafels zijn hoogwaardige tafeltennistafels met een strakke afwerking. Alle Buffalo tafeltennistafels zijn goed geprijsd en worden geleverd inclusief tafeltennisnetje.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Buffalo tafeltennistafels

Buffalo levert hoogwaardige tafeltennistafels voor zowel Indoor- als Outdoor gebruik. Doordat de tafels originele wedstrijdformaat hebben worden deze veel gebruikt bij speeltuinen en campings. Ook worden de Buffalo tafeltennistafels veel gebruikt bij restaurants voor het vermaak van de kinderen.

Buffalo Indoor tafeltennistafel

De indoor tafeltennistafel van Buffalo zijn kwaliteitstafels in westrijdformaat en hebben allen een prachtig design. De Nordic uitvoering van Buffalo is voorzien van een witte bladlijst waardoor de tafel extra stevig is. Ook de extra dwarsverbindingen waarmee de tafeltennistafel is voorzien geeft nog meer stevigheid. Het metalen frame van de Buffalo tafeltennistafels is van hoogwaardig gecoat metaal. Doordat de tafel is voorzien van een sterk opklapsysteem kunt u de tafel snel en efficiënt opbergen. De dikke rubberen wielen bieden een stabiele basis om de tafel goed te verrijden. Voor het spelen van de tafeltennistafel dient u een vrije ruimte te hanteren van zo’n drie bij vijf meter. Alle Buffalo tafels worden geleverd inclusief basketbalnet. Tafeltennis is de perfecte combinatie van sport en spel. Een spelletje tafeltennis is op en top plezier, en ondertussen ben jij of je kind heel actief bezig! Buffalo biedt de volgende Indoor modellen:

Tafeltennistafel Buffalo Basic Indoor Groen
Tafeltennistafel Buffalo Nordic Indoor Blauw
Tafeltennistafel Buffalo Mini


Buffalo Outdoor tafeltennistafel

Buffalo biedt ook een model Outdoor tafeltennistafel; de Buffalo Basic Outdoor tafeltennistafel. Hiermee biedt Buffalo een outdoor model tafeltennistafel voor een scherpe prijs die kan concurreren met de bekende merken zoals Cornilleau en Avyna. Deze Buffalo tafeltennistafel heeft een 4mm dik melamine tafelblad waardoor deze weerbestendig is. Deze tafeltennistafel heeft de wedstrijd afmeting en is gemakkelijk te verplaatsen of in te klappen. Mooie tafeltennistafel voor beginners.