Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Cornilleau tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt een uitgebreid assortiment Cornilleau tafeltennistafels waarbij we een onderscheid maken tussen indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Cornilleau tafeltennistafels zijn al sinds 1946 op de markt. Dit merk mag mede daarom niet ontbreken in ons assortiment. Bij ons kunt u Cornilleau tafeltennistafels bestellen voor indoor en outdoor gebruik. Bovendien bevat ons aanbod Cornilleau tafeltennistafels van het gehele segment. Cornilleau tafeltennistafels zijn van de meest verkochte tafeltennistafels. Cornilleau biedt innovatieve tafeltennistafels van de hoogste kwaliteit. Zo biedt Cornilleau een brede lijn indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels.

Cornilleau tafeltennistafel bestellen

Een Cornilleau tafeltennistafel bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Omdat u niet lang wilt wachten op uw bestelling, zorgen wij voor een razendsnelle levering. Een Cornilleau tafeltennistafel bestellen voor 12.00 zorgt voor een levering op de volgende dag. Naast een snelle levering, kunt u bij onze medewerkers terecht voor advies.

Waarom een Cornilleau tafeltennisatafel?

Cornilleau staat net als wij, voor kwaliteit. Zo bieden zij speciale outdoor tafeltennistafels aan, die ‘hufterproof’ zijn. Deze tafels zijn uitermate geschikt voor schoolpleinen, vanwege het extra dikke blad. Ook voor indoor tafeltennistafels is Cornilleau een uitstekende keuzen. Vrijwel alle tafels zijn namelijk voorzien van een metalen beschermingsrand. Cornilleau biedt een uitgebreid assortiment assortiment indoor tafeltennistafels. Deze zijn op een aantal gebieden anders dan de outdoor tafeltennistafels. De grootste verschillen tussen indoor- en outdoortafels van Cornilleau hebben te maken met het gebruikte materiaal. Zo hebben de indoortafels van Cornilleau een sterk blad dat bij de meeste modellen is voorzien van een metalen beschermingsrand. Hierdoor kan het blad niet beschadigen. Cornilleau indoor tafeltennistafels kunnen niet tegen regelmatige blootstelling aan vocht. Bijna alle Cornilleau tafeltennistafels zijn opvouwbaar en verrijdbaar. Hierdoor kunt u ze snel weer netjes opbergen. Over het algemeen zijn de Cornilleau indoortafels goedkoper in aanschaf van de outdoortafels.

Ook zijn er hufterproof uitvoeringen die speciaal voor campings en speeltuinen zijn ontwikkeld. De verschillen tussen de tafels zit hem met name in de kwaliteit- en de dikte van het blad en met de afwerking van het speelblad. Daarnaast zitten er verschillen in het frame en de afwerking van de tafel. Als u een toptafeltennistafel wilt kopen doet u met een Cornilleau een goede aankoop. Cornilleau is het meest bekende merk en biedt naast de tafels ook hoogwaardige Cornilleau tafeltennisbatjes en pingpongballetjes.

Cornilleau tafeltennis accessoires

Ons assortiment is niet alleen breed vanwege onze tafeltennistafels. Zo bieden wij diverse Cornilleau tafeltennistafel accessoires aan. Denk hierbij aan Cornilleau tafeltennistafelbats, Cornilleau pingpongballetjes, Cornilleau tafeltennisnetjes en Cornilleau beschermhoezen.

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een tafeltennistafel, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.