Filter

Fitness apparaten

Speelplezier-online.nl heeft alle denkbare fitness apparaten. Of je nu een crosstrainer, loopband, hometrainer of roeimachines zoekt. Voor dit en veel meer besteld u bij Speelplezier-online.nl!

20 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
20 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Klaar om fit te worden? Alle fitness apparaten kunt u bestellen voor de beste prijs bij Speelplezier-online.nl. Doordat wij alle fitness apparaten uit voorraad leveren kunt u morgen nog beginnen met uw goede voornemens. Want vandaag voor 12.00 besteld = morgen in huis! Naast de bekende fitness apparaten bieden wij ook complete krachtstations, haltersets en yoga matten.

crosstrainer als fitness apparaat

Kiezen uit meerdere top merken crosstrainers? Wij bieden de bekende merken crosstrainers zoals Reebok en Christopeit. Voor velen is het merk Christopeit een minder bekend merk crosstrainer maar deze doet zeker niet onder voor de bekende merken zoals reebok. Waar de crosstrainers van Reebok zich onderscheiden in design, onderscheiden de crosstrainers van Christopeit zich in service en degelijkheid. Als u van plan bent om een crosstrainer te kopen zijn er een paar zaken waar en rekening mee kunt houden. Zorg ervoor dat de crosstrainer op verschillende onderdelen verstelbaar is. Met name de stand van het zadel en van het stuur zijn belangrijk. Op die manier kun je de crosstrainer afstellen op je lichaamslengte. Waar je ook naar kunt kijken is het aantal instellingen en programma’s. Voor meer informatie belt u met onze helpdesk.

hometrainer voor een perfecte workout

De klassieke en altijd trouwe hometrainer of fiets trainer is van vroeger uit al de vaste basis voor fitness. Alle sportscholen investeren hier ook standaard veel geld in omdat de hometrainer een mateloos populair fitness apparaat is en blijft. Ook speelplezier-online weet dit en heeft dan ook enorm veel vraag naar hometrainers. Kies zelf uw hometrainer of bel onze helpdesk voor meer informatie.

Loopband als traditionele workout

De traditionele loopband is een goed alternatief voor de wintermaanden of als u gewoonweg geen zin heeft om buiten te lopen. Lekker even los gaan in je eigen huis en daarna snel onder de douche. Het kopen van een loopband is de oplossing voor mensen die geen zin hebben om naar de sportschool te gaan. Het is daar ook zo druk soms. Wilt u ook het gemak van een loopband thuis? De beste oefening is een oefening die je ook echt doet. Twijfel niet en ga vandaag nog voor een loopband van Speelplezier-online.nl

Naast het feit dat het makkelijk is, biedt een goede loopband een gelijkmatig oppervlak en een goede demping. Hierdoor heeft u minder kans op blessures en spierscheuring. Wilt u toch buiten gaan lopen kunt u eerst binnen trainen en uzelf klaar maken voor de stap naar buiten.

Bestel vandaag nog uw fitness apparaat bij Speelplezier-online.nl. Vandaag voor 12.00 besteld = morgen in huis!