Filter

Game On Sport Trampoline kopen?

Game On Sport trampolines voor de laagste prijs. Alle Game On Sport trampolines worden thuisbezorgd. Naast veel trampolines ook Game On Sport randkussens en veiligheidsnetten verkrijgbaar.

Geen producten gevonden

GameOnSport voor de beste prijs/ kwaliteit verhouding

Game On Sport is een van de meest verkochte trampolines in Nederland. Dit heeft mede te maken met de goede prijs- kwaliteitverhouding. Naast een breed scala aan veilige trampolines beidt Game On Sport ook bijhorende accessoires zoals veiligheidsnetten, trampolinerokken, trampolinetrapjes en afdekhoezen. Alle GameOnSport trampolines hebben een maximaal gebruiksgewicht van 100 kilo. Veiligheid, kwaliteit en een hoog springcomfort! Dat is waar het om draait bij GameOnSport. Bij GameOnSport trampolines wordt de kwaliteit geborgd doordat de trampolines zijn voorzien van een zeer sterk weerbestendig stalen frame. De metalen buizen van de trampoline zijn van binnen en van buiten gegalvaniseerd. Daarnaast zijn ook alle trampolineveren van GameOnSport gegalvaniseerd waardoor deze lang meegaan.

Dus het grootste assortiment Premium trampolines tegen de voordeligste prijs. GameOnSport biedt de volgende trampolines: GameOnSport trampoline 180cm, GameOnSport trampoline 244cm, GameOnSport trampoline 305cm, GameOnSport trampoline 366cm, GameOnSport trampoline 396cm en de GameOnSport trampoline 423cm.

Verschillende GameOnSport trampolines

Game On Sport heeft twee verschillende trampolinelijnen gemaakt. Ze maken hierbij onderscheid tussen de Mega Flash trampolines en de Mega Fun trampolines. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de trampolines. Je kunt de twee trampolinelijnen uit elkaar houden door het kleurverschil. De Mega Fun trampolines van GameOnSport zijn groen van kleur terwijl de Mega Flash blauw van kleur zijn. De Mega Fun trampolines zijn gemaakt van duurzamer materiaal waardoor de kwaliteit hoger is (de groene zijn dus van betere kwaliteit). Zo is bijvoorbeeld de springmat van de Mega Fun trampoline gemaakt van duurzaam materiaal terwijl de Mega Flash (blauw) gemaakt is van degelijke Chinees materiaal. De trampolines van de Mega Flash lijn (groene kleur) zijn van de betere kwaliteit. De springmatvan deze GameOnSport trampoline is een Amerikaans geweven springmat (duurzamerer en stevigere springmat). De Mega Fun trampolines hebben ook een extra sterke trampolinerand. Deze zijn breed en aflopend waardoor het water snel van de randen afglijdt. Alle GameOnSport trampolines zijn getest tot een maximaal springgewicht van 120 kg. De statisch testgewicht vande trampolines bedraagt 700 kg. Alle GameOnSport trampolines zijn uit voorraad leverbaar. Hiervoor geldt dan ook: vandaag voor 12.00 besteld is morgen in huis.

GameOnSport randkussens

De dikke GameOnSport trampoline randkussens die Speelplezier-online.nl aanbiedt zijn van goede kwaliteit. GameOnSport heeft meerdere coole design randkussen zoals grijs, koeienprint en camouflageprint. Maar kijk ook eens bij de trampoline veiligheidsnetten. De trampolineranden van GameOnSport zijn zeer eenvoudig aan de trampoline te bevestigen.