Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Heemskerk tafeltennistafel kopen?

Heemskerk is het klassieke merk tafeltennistafels. alle Heemkerk tafels zijn perfect afgewerkt en is er veel tijd besteed aan optimale kwaliteit. Heemskerk is scherpt geprijsd en bij Speelplezier-online bent u het goedkoopst uit!

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Voor een Heemskerk tafeltennistafel bent u bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse indoor en outdoor Heemskerk tafeltennistafels in het assortiment. Daarnaast zijn er diverse Heemskerk tafeltennisaccessoires verkrijgbaar.Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment tafeltennistafels, pingpongballetjes en tafeltennis accessoires. U kunt bij ons terecht voor tafeltennistafels van top kwaliteit en een goed advies! Speelplezier-online.nl is o.a. gespecialiseerd in tafeltennistafels en de bijbehorende tafeltennis accessoires. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Heemskerk tafeltennistafel bestellen

Als u een Heemskerk tafeltennistafel wilt bestellen bent u op de juiste plek. Bestelt u bij speelplezier-online.nl voor 12:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis. Alle Heemskerk tafeltennistafels worden door ons gratis thuisbezorgd!

Waarom een Heemskerk tafeltennistafel?

U vraagt u af waarom u een Heemskerk tafeltennistafel moet kiezen? De gebroeders Heemskerk, beide ex-tafeltenniskampioenen leveren hoogwaardige tafeltennistafels voor zowel indoor als outdoor gebruik. Daarnaast hebben alle tafels het originele wedstrijdformaat en worden zij vaak gebruikt bij speeltuinen, restaurants en campings.

Heemskerk tafeltennis accessoires

Naast een ruime keuze in indoor en outdoor tafeltennistafels, is er ook een ruime keuze in Heemskerk tafeltennisaccessoires.

Heemskerk tafeltennisbats

Zonder batjes kunt u niet spelen, vergeet deze daarom niet mee te bestellen. Bij speelplezier-online.nl kunt u Heemskerk tafeltennisbats eenvoudig mee bestellen bij uw Heemskerk tafeltennistafel. Tevens zijn er andere merken verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Ook kunt u een beschermhoesje aanschaffen om uw batje te beschermen. Dankzij het beschermhoesje beschadigt het rubber minder snel en blijft het batje langer goed.

Heemskerk pingpongballetjes

U kunt ook niet spelen zonder pingpongballetjes. Daarom heeft u bij speelplezier-online.nl een ruime keuze in alleen maar goede kwaliteit pingpongballetjes. Naast uw Heemskerk tafeltennisbats kunt u Heemskerk pingpongballetjes mee bestellen. Deze hebben een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Als u intensief speelt, kunt u een voordeelverpakking pingpongballetjes bestellen.

Heemskerk pingpongballetjes

De Heemskerk tafeltennistafels worden inclusief Heemskerk tafeltennisnetje geleverd. Bij normaal gebruik zal het netje niet gauw kapot gaan, echter bij intensief gebruik kan dit wel voorkomen. Let er wel op dat tafeltennisnetjes niet goed tegen weer en wind kunnen. Berg het netje na buitengebruik dan ook binnen op. Alle tafeltennisnetjes bij speelplezier-online.nl zijn voorzien van een handig clip-on systeem waardoor u het netje gemakkelijk aan de tafel kunt bevestigen of verwijderen.