Filter

Hi-Flyer trampoline

Hi-Flyer trampolines voor de laagste prijs. Alle Hi-Flyer trampolines zijn voorzien van een breed randkussen om veiligheid te garanderen. Naast veel trampolines biedt Hi-Flyer ook losse randkussens en veiligheidsnetten.

Hi-Flyer trampolines zijn een van de meest verkochte trampolines in Nederland. Het merk Hi-Flyer biedt een range trampolines van elk formaat en voor ieder budget. Naast een breed scala aan veilige trampolines biedt Hi-Flyer ook bijhorende accessoires zoals Hi-Flyer veiligheidsnetten,trampolinerokken, trampolinetrapjes en trampoline afdekhoezen. De Hi-Flyer serie is een wat lichtere, maar toch degelijke trampolineserie van Etan. Alle modellen zijn TUV gekeurd, dus wel zo zeker. De trampolines van Hi-Flyer kenmerken zich door een brede trampolinerand die alle trampolineveren én het frame van de trampoline bedekt. Ook is het randkussen voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, zodat gebruikers nooit met de voeten tussen de veren kunnen komen, wel zo veilig! Hierdoor biedt Hi-Flyer een stuk veiligheid tijdens het trampoline springen.

Trampoline Hi-Flyer 6 van 180cm, Trampoline Hi-Flyer 8 van 250cm, Trampoline Hi-Flyer 10 van 305cm, Trampoline Hi-Flyer 12 van 370cm en de Trampoline Hi-Flyer 14 van 430cm.

Hi-Flyer randkussens, veiligheidsnetten en trampolinerokken

De dikke Hi-Flyer randkussens en zoals trampoline veiligheidsnetten die Speelplezier-online.nl aanbiedt zijn van goede kwaliteit. De grotere hi-Flyer trampolines hebben een maximum springgewicht van 130 kilo. De trampolinerand van Hi-Flyer bedekt het frame en de veren volledig. Tevens is het trampolinerand voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, zodat gebruikers nooit met de voeten bij de veren kunnen komen. Ook een trampolinerok draagt bij aan de veiligheid.