Filter

Jumpfree trampolines

Jumpfree trampolines vindt je bij Speelplezier-online.nl. Naast Jumpfree trampolines bieden we ook de bijpassende trampolineranden, veiligheidsnetten en afdekhoezen voor optimale bescherming van uw kinderen en uw trampoline.

Geen producten gevonden

Jumpfree trampolines is springplezier voor iedereen. Alle Jumpfree trampolines hebben een zeer sterk frame met 5 jaar garantie. breed randkussen om veiligheid te garanderen. De extra brede randkussen bedekken niet alleen de veren maar de gehele bovenkant van het frame.

Jumpfree trampolines zijn een van de meest verkochte trampolines in Nederland. Jumpfree trampolines biedt een lijn trampolines van elk formaat en voor iedere budget. Naast een breed scala aan veilige trampolines biedt Jumpfree ook bijhorende accessoires zoals Jumpfree veiligheidsnetten, trampolinerokken, trampolinetrapjes en trampoline afdekhoezen. Als u een toptrampoline wilt kopen doet u met Jumpfree een goede aankoop. Zowel het frame als de trampolineveren van Jumpfree zijn dubbel gegalvaniseerd. Voor het trampolinedoek van de Jumpfree trampolines is Permatron gebruikt, een speciaal geweven kunststof die waterdoorlatend en sneldrogend is. Hierdoor kunt u na een zomerse regenbui snel weer trampolinespringen.

Jumpfree heeft de volgende trampolines in het assortiment:
Proline trampolines
Premium trampolines
Etan trampolines
Hi-Flyer trampolines
GameOnSport trampolines
Jumpfree trampolines

Jumpfree randkussens en veiligheidsnetten

De dikke Jumpfree randkussens en zoals trampoline veiligheidsnetten die Speelplezier-online.nl aanbiedt zijn van goede kwaliteit.