Filter

Korfbalpaal kopen?

Het complete korfbalassortiment vindt u bij Speelplezier-online.nl. Zoekt u een korfbalpaal, korfbalmand, korfbalvoet of een de korfballen zelf, hier vindt u alles wat u nodig heeft. Speelplezier-online.nl onderscheidt zich door de hoge service verlening en de beste prijs en een groot assortiment. Kijk en oordeel zelf!

Geen producten gevonden

Bij Speelplezier-online.nl vindt u het grootste en meest uitgebreide assortiment aan korfbalartikelen. U kunt bij ons terecht voor korfbalmanden, korfbalpalen en bijbehorende korfbalaccessoires, voornamelijk van het merk Schelde Sports en van Jansen Fristsen. Een van de bekendste namen in de wereld van het bewegingsonderwijs en topsport. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Korfbalpaal kopen

Ons assortiment bevat diverse soorten korfbalpalen in verschillende prijsklassen. De palen zijn veelal gemaakt van aluminium en hebben doorgaans een diameter van 76 mm. Ons aanbod varieert van korfbalpalen die voor recreatieve doeleinden gebruikt kunnen worden tot korfbalpalen die geschikt zijn voor competitie en ontwikkeld zijn conform KNKV (Koninklijke Nederlands Korfbalverbond) standaarden. Daarnaast maken wij uiteraard ook nog onderscheid tussen indoor en outdoor korfbalpalen. Wij bieden een ruime keuze korfbalpalen geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

Korfbalmanden voor korfbalpaal

Op onze website vindt u korfbalmanden die speciaal ontwikkeld zijn voor competitiewedstrijden. Ons assortiment bestaat uit korfbalmanden die zowel voor indoor als outdoor wedstrijden geschikt zijn. Alle manden zijn uiteraard KNKV en IKF (International Korfball Federation) goedgekeurd.

Korfbalvoet voor korfbalpaal

Bijna iedere korfbalpaal heeft ook een korfbalvoet nodig (met uitzondering van de insteekbare korfbalpalen). De korfbalvoeten die wij aanbieden zijn makkelijk te verplaatsen en laten uiteraard geen strepen achter op de vloer. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en geschikt voor verschillende ondergronden.

Verlengstuk voor korfbalpaal

In onze ruime collectie korfbalartikelen ontbreekt een verlengstuk voor de korfbalpaal uiteraard niet. U kunt kiezen uit diverse soorten met verschillende lengtes zodat u zelf de gewenste hoogte kunt instellen.

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een korfbalpaal of een korfbalmand, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.