Filter

Classic trampolines

Classic is een merk van trampolines, trampolineranden en veiligheidsnetten. Dit merk staat voor kwaliteit en veiligheid en hanteert de zwaarte kwaliteitsstandaarden.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Classic trampolines worden in Nederland veel verkocht omdat ze een prima prijs/ kwaliteitverhoudinge hebben. Onder het merk Classic wordt een breed assortiment trampolines en trampoline accessoires aangeboden. Ook Speelplezier-onlione.nl biedt dit topmerk aan in haar webshop. De combinatie van kwaliteit en een prima prijs maakt Classic trampolines een veel verkocht merk.

Naast trampolines wordt onder dit label onder andere veiligheidsnetten, trampoline randkussens en combinaties van trampolines met veiligheidsnet verkocht.

Classic trampolines

Bekende trampolines van het merk Classic zijn:
  • Trampoline Etan Classic 8
  • Trampoline Etan Classic 10
  • Trampoline Etan Classic 12
  • Trampoline Etan Classic 14

Classic trampoline veiligheidsnetten

Naast een mooi assortiment trampoline biedt Speelplezier-online ook bijpassende veiligheidsnetten van Classic aan. Deze veiligheidsnetten zijn speciaal ontwikkeld voor de Classic trampolines. Classic biedt hierin onder andere de volgende bestsellers aan:
  • Classic 8 veiligheidsnet
  • Classic 10 veiligheidsnet
  • Classic 12 veiligheidsnet
  • Classic 14 veiligheidsnet

Classic trampolineranden

Ook voor de losse trampolineranden zit u bij Classic goed. Via Speelplezier-online.nl kunt u losse trampolineranden kopen voor uw Classic trampolines. Alle maten en vormen beschermranden zijn aanwezig. Het is vaak de trampolinerand die het eerst aan vervanging toe is. Classic speelt hier op in door losse randen te verkopen.

Zoek niet verder en schaf hier uw Etan Classic trampoline, trampoline veiligheidsnetten en trampolineranden aan. Mocht u niet zeker weten welk Classic product aansluit op uw behoefte neem dan contact op met de service afdeling van Speelplezier-online.nl. Zij helpen u graag verder.