Filter

Game On Sport Trampoline

Game on Sport is een merk dat al vele jaren succesvol trampolines en trampoline accessoires produceert voor de consumentenmarkt. Game on Sport biedt een breed scala aan trampolines voor een aantrekkelijke prijs.

Geen producten gevonden

Game on Sport trampolines

Game on Sport is een merk dat al vele jaren succesvol trampolines, trampolineranden, veiligheidsnetten en andere trampoline accessoires produceert voor de consumentenmarkt. Game on Sport biedt een breed scala aan trampolines voor een aantrekkelijke prijs. Ook de trampoline accessoires zijn voordelig geprijsd maar van degelijke kwaliteit. Alle Game on Sport trampolines zijn voorzien van een sterk weerbestendig stalen frame. Dit frame heeft een unieke constructie waardoor het frame zeer degelijk is. Het unieke is het feit dat er maar erg weinig lasnaden zijn waardoor het frame stevig is.

Kwaliteit Game on Sport trampolines

De trampolines en trampoline accessoires van Game on Sport zijn van degelijke kwaliteit. De springmat is een Amerikaans geweven springmat. Dit wil zeggen dat de springmat een duurzamere en stevige springmat is. De springmat van alle Game on Sport trampolines zijn voorzien van 8 stiknaden, dus supersterk. De metalen buizen zijn van binnen en van buiten gegalvaniseerd waardoor roest geen kans krijgt. Niet alleen het frame is gegalvaniseerd, maar ook de 16.5cm lange veren. Het gewicht van iedere Game on Sport trampoline verschilt. De trampolines hebben een extra sterke beschermrand (groene kleur), zijn wat breder en zijn aflopend waardoor water er ook makkelijker af glijdt. De zeer fijn geweven springmat met extra sterke stiknaden zorgt voor een perfecte opspanning. Alle Game on Sport trampolines hebben een breed en dik randkussen van sterk PVC materiaal. Het randkussen is 33 cm breed en heeft een schuimvulling tussen de 10 tot 21 mm dik.

Game on Sport trampolines afmetingen

Game on sport heeft trampolines met verschillende afmeting. Enkele maten zijn:
  • Game on sport 180cm trampoline
  • Game on Sport 244cm trampoline
  • Game on Sport 305cm trampoline
  • Game on Sport 366cm trampoline
  • Game on Sport 396cm trampoline
  • Game on Sport 423cm trampoline

U vind bij Game on Sport trampolines veel voordelige trampolines en accessoires voor uw trampoline. In de webshop van Speelplezier-online.nl kunt u het gehele assortiment Game on Sport trampolines en accessoires vinden. Naast verschillende trampolines biedt Game on Sport ook trampolineranden en veiligheidsnetten. Hiervoor zijn ook universele modellen aanwezig. Alle trampolines worden standaard geleverd met een viertalige gebruiksaanwijzing met sprongtechnieken.

Schoonmaken Game on Sport trampolines

Zowel de springmat als de beschermrand van de Game on Sport trampoline kunnen met water en een zacht reinigingsmiddel gereinigd worden. Maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Voorkom dat de trampoline door een krachtige windvlaag van de grond kan komen. Verwacht u harde wind, verplaats de trampoline dan naar een luwe plaats of demonteer de Game on Sport trampoline.