Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Hi-Flyer trampolines

Avyna is een van de toonaangevende producenten van een breed assortiment aan speeltoestellen zoals trampolines, tafelvoetbaltafels en trampolines.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Hi-Flyer trampolines biedt hoogwaardige trampolines in alle afmetingen. Daarnaast levert Hi-Flyer bijhorende veiligheidsnetten. Bij Speelplezier-online.nl vindt u het hele assortiment van Hi-Flyer. Etan produceert zelf deze productlijn met kwaliteitstrampolines. Doordat Etan zelf de productie van Hi- Flyer in handen heeft kan men de kwaliteit garanderen. Niet iedere merk krijgt toegang tot het assortiment van Etan. Hi-Flyer trampolines voldoen wel aan de zware eisen.

Kenmerken Hi-Flyer trampolines

Hi-Flyer trampolines kenmerken zich door de dikke trampolineranden die alle veren en het frame van de trampoline bedekt. Daarnaast is het trampolinerand voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, zodat gebruikers nooit met de voeten bij de veren kunnen komen Hierdoor biedt Hi- Flyer dus een stuk veiligheid tijdens het trampoline springen. Alle Hi-Flyer trampolines zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. De veren hebben een lengte van 17.5 cm. Het doek is vervaardigd van geweven permatron. Permatron is een speciaal geweven kunststof en is waterdoorlatend en sneldrogend. Naast de traditionele trampolines biedt Etan ook de opvouwbare Hi-Flyer trampoline van 90cm. Mocht u liever binnen aan de gang gaan biedt hi-Flyer zelfs fitness trampolines.

De Hi-Flyer serie is een wat lichtere, maar toch degelijke trampolineserie van Etan. Alle modellen zijn TUV gekeurd, dus wel zo zeker. Hieronder een interessant filmpje van Hi-Flyer:Verschillende Hi-Flyer trampolines

Hi-Flyer trampolines zijn aantrekkelijk geprijsd envoldoen ruim aan de eisen die Etan stelt aan de producten die ze verkopen: veiligheid, kwaliteit en springplezier moeten verzekerd zijn. In de webshop van Speelplezier-online.nl kunt u het volledige productassortiment van Etan/ Hi-Flyer bekijken.

Enkele bekende Hi-Flyertrampolines zijn:
 • Trampoline Hi-Flyer 6 van 180cm
 • Trampoline Hi-Flyer 8 van 250cm
 • Trampoline Hi-Flyer 10 van 300cm
 • Trampoline Hi-Flyer 12 van 370cm
 • Trampoline Hi-Flyer 14 van 430cm

Hi-Flyer veiligheidsnetten

Naast de bekende kwaliteitstrampolines biedt Hi-Flyer ook een aansluitend assortiment veiligheidsnetten aan.
 • Trampoline Hi-Flyer 6 van 180cm
 • Trampoline Hi-Flyer 8 van 250cm
 • Trampoline Hi-Flyer 10 van 300cm
 • Trampoline Hi-Flyer 12 van 370cm
 • Trampoline Hi-Flyer 14 van 430cm

Hoe kan ik een Hi-Flyer bestellen?

Alle hi-Flyer trampolines zijn uit voorraad leverbaar bij Speelplezier-online.nl. Bij ons geldt: vandaag voor 12.00 besteld, morgen thuis geleverd. Alle trampolines en veiligheidsnetten zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Ook is het mogelijk om verschillende trampolines met elkaar te vergelijken met de vergelijkfunctie. Indien u zo min mogelijk werk wilt hebben met de trampoline vergeet dan niet om een beschermhoes te bestellen. Hiermee beschermt u uw Hi-Flyer trampoline tegen weer en wind en zorgt u ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de trampoline.

Welke Hi-Flyer trampoline is geschikt voor mij?

Hi-Flyer trampolines zijn er in heel wat maten. Hi-Flyer trampolines zijn er dus voor elke tuin, ongeacht de afmetingen ervan. Ook voor deze trampolines heeft Etan veel accessoires in het assortiment. leuke accessoires, maar ook trampoline accessoires die de veiligheid van het trampolinespringen verhogen. Mocht u hulp nodig hebben wij het kiezen van de juiste Hi-Flyer trampoline neem dan gerust op met de helpdesk van Speelplezier-online.nl.

Wat natuurlijk belangrijk is, is de beschikbare ruimte die u heeft. Zo zijn er grote trampolines van 430cm maar ook voor kleine ruimtes zijn er ook kleine trampolines te koop van 180cm. Zelfs als u binnen wilt trainen zijn er kleine Hi-Flyer fitness trampolines van 100cm.