Filter

Jumpfree trampolines

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Jumpfree trampolines

Jumpfree trampolines zijn kwalitatief hoogwaardige trampolines van hoog niveau en zijn door hun design moo om te zien. Hierdoor passen ze in iedere tuin Meer informatie.

Er zijn veel verschillende soorten en maten Jumpfree trampolines. Alle Jumpfree trampolines hebben een ronde vorm. Het voordeel van deze ronde vorm is dat de gene die spring altijd automatisch naar het midden van de Jumpfree trampoline wordt geleid. Dit draagt bij aan de veiligheid bij het springen.

Jumpfree trampolineranden

De dikke en extra brede trampolineranden zorgen voor een veilige rand om de trampoline. Mocht je dan toch op de rand terecht komen breekt deze zachte rand de val. Daarnaast bedekt het randkussen de stevige veren van de trampoline waardoor kleine ongelukjes voorkomen worden. Naast de veren , bedekt het randkussen het gehele frame.

De kwaliteit van Jumpfree trampolines

De trampolines van het merk Jumpfree staan bekend om hun enorme levensduur. Jumpfree geeft daarom 5 jaar garantie op het frame. Dit frame is opgebouwd uit extra dik staal, net als de veren van de trampoline. Door de dikke, dubbel uitgevoerde, gegalvaniseerde staal is het ijzersterk. Het sterke springdoek van Jumpfree is gemaakt van het materiaal Permatron. Dit is een speciaal geweven kunststof. Dit materiaal is vocht doorlatend en sneldrogend waardoor u na een regenbui snel weer plezier kunt hebben van de trampolines van Jumpfree.

Welk Jumpfree product u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een degelijk en veilig product. Bestel nu uw favoriete Jumpfree producten snel en voordelig online bij Speelplezier-online.nl. Wij leveren direct uit voorraad!