Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Lifetime

Lifetime basketbalproducten

Lifetime is een topmerk en staat bekend om haar kwaliteits basketbalproducten. Lifetime biedt een breed basketbal assortiment zoals basketbalpalen, basketbalborden, basketbalringen en basketbalringen Meer informatie.

Lifetime is een topmerk en staat bekend om haar kwaliteits basketbalproducten. Lifetime biedt een breed basketbal assortiment zoals basketbalpalen, basketbalborden, basketbalringen en basketbalringen. De Lifetime basketbalpalen staan bekend om de stabiele- en stevige verrijdbare palen. En natuurlijk de hoogwaardige basketbalnetten.

Basketbalpalen van Lifetime

Zo is de Lifetime basketbalpaal Slam Dunk voorzien van een flexibele massieve stalen ring met dubbele drukveer. Hierdoor kunt u op deze Lifetime basketbalpaal echt dunken. Ongeveer de helft van de basketbalpalen is voorzien van een transparante backboard en een professionele uitstraling. Alle palen zijn in hoogte verstelbaar. De meest luxe uitvoering is voorzien van de speed shift hoogteverstelling. Hierdoor is de hoogte van deze Lifetime basketbalpaal eenvoudig handmatig te verstellen van 2.44 tot 3.05 meter. Het speed shift systeem gebruikt bij het verstellen een contra gewicht Hierdoor kunt u eenvoudig met één hand de hoogte van de paal verstellen. Alle basketbalpalen zijn voorzien van 5-jaar fabrieksgarantie.

Met de Lifetime basketbalpaal New York bent u altijd voorbereid op een wedstrijdje basketbal met je vrienden. De hoogwaardige basketbalpaal is uiterst stabiel, flexibel en snel op te zetten. Vanwege de stevige wieltjes is de basketbalpaal eenvoudig te verplaatsen.

Bekende basketbalpalen van Lifetime

Enkele bekende basketbalpalen van Lifetime zijn:
  • Lifetime basketbalpaal Rebound
  • Lifetime basketbalpaal Dunkshot
  • Lifetime basketbalpaal Slam Dunk
  • Lifetime basketbalpaal Power Dunk
  • Lifetime basketbalbord Rookie

Er zijn diverse mogelijkheden dankzij het gevarieerde aanbod. Lifetime biedt basketbalborden die gemakkelijk te bevestigen zijn aan wan- en muur. Basketbalpalen die eenvoudig verrijdbaar zijn en basketbalpalen die vast in de grond worden geplaatst. Wij bieden uiteraard ook diverse accessoires aan zoals basketballen, basketbalringen en basketbalnetjes. De Lifetime basketbalborden worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Alles voor de basketbal liefhebber tegen de laagste prijs! Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u dezelfde basketbalpaal, basketbalbord of basketbal accessoires elders goedkoper, neem contact met ons op en wij bieden u een betere prijs!

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk basketbal attributen, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.