Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Proline trampolines

Proline trampolines behoren tot de top als het gaat om kwalitatieve trampolines. Dit is een van de reden dat Speelplezier-online.nl dit merk ook al jaren aanbiedt.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Proline trampolines en kwaliteitsnormen

Proline hanteert de meest strenge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar trampolines.De Proline trampolines zijn er in veel verschillende maten, dus voor ieder wat wils Er zijn kleine Proline trampolines van 100cm maar er zijn ook grote Proline trampolines van 430cm doorsnee. Proline trampolines behoren tot het kwalitatief betere segment trampolines. De prijs / kwaliteitverhouding van de Proline trampoline is perfect en wordt daarom erg veel verkocht. Proline maakt het verschil door alleen maar hoogwaardig materiaal te gebruiken zoals dubbel gegalvaniseerd staal dat voor het frame en de veren wordt gebruikt. Daarnaast maken ze voor het springdoek gebruik van een speciaal kunststof dat waterdoorlatend is en daardoor snel droogt. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw Proline trampoline.Proline trampoline ingraven

De meeste Proline trampolines zijn 60cm hoog waardoor het soms handig kan zijn de trampoline in te graven. Ook hiervoor biedt Proline de oplossing: Proline inbouwkits. Als u voor extra veiligheid gaat kunt u ook eens denken aan Proline veiligheidsnetten. Deze zijn snel en eenvoudig aan uw trampoline te bevestigen. Dit kunt u doen door de meegeleverde elastieken.

De soepele springmat en het groene stevige randkussen zorgen voor een zachte landing. Proline trampolines behoren tot het kwalitatief betere segment trampolines. De prijs / kwaliteitverhouding van de Proline trampoline is perfect en wordt daarom erg veel verkocht. De lange veren van 17,5 cm geeft deze Proline 8 trampoline zijn optimale vering. De hoogte van het frame is 60 cm en de trampoline is voorzien van 80 sterke trampolineveren. Proline trampolines behoren tot het kwalitatief betere segment trampolines.

De garantie op Proline trampolines

Omdat Proline staat voor kwaliteit geven ze 5 jaar garantie op het stalen frame en 2 jaar op de stevige springmat. De trampolinerandrand, de springveren en het veiligheidsnet worden