Filter

Sureshot

9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Sureshot basketbalproducten

Sureshot, wie kent het niet? Sureshot is een van de merken die Etan heeft geïntroduceerd in de wereld van basketbal.
Meer informatie.

Sureshot basketbalpalen

Basketballen waar en wanneer je wilt? Met een basketbalpaal van Sureshot kan dit. Sureshot biedt meerdere basketbalpalen met verschillende kenmerken. Sommige palen zijn verrijdbaar en andere niet. Als u niet zoveel ruimte beschikbaar hebt voor een basketbalpaal kunt u natuurlijk ook kiezen voor een basketbalbord. De basketbalborden van Sureshot worden geleverd met bevestigingsmateriaal waardoor u het bord aan de muur of schuur kunt bevestigen. Oefen nu je driepunters gewoon achterhuis met je Sureshot basketbalpaal.

Enkele Buffalo Sureshot basketbalpalen zijn:
  • Basketbalpaal St. Louis
  • Basketbalpaal Amsterdam
  • Basketbalpaal Los Angeles
  • Basketbalpaal Chicago

De basketbalpalen zijn van verschillende kwaliteit. De meest degelijk is de Basketbalpaal Amsterdam. Gaat het om openbare gelegenheden en moet de paal tegen alles bestand zijn? Dan is deze paal een echte aanrader. Deze metalen paal moet met cement in de grond vastgezet worden. Door de grondbevestiging biedt de paal een optimale veiligheid. De basketbalpaal Amsterdam is 100% hufterproof. De basketbalpaal is gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal en is bestand tegen weer en wind! De meeste Sureshot basketbalpalen kunnen tot zo’n drie meter hoog gezet worden. Denk er bij de verrijdbare modellen aan dat u de voet vult met water of zand. Hierdoor krijgt de basketbalpaal meer stevigheid en gaan uw driepunters er sneller in.

Sureshot basketbalborden

Naast een brede range aan basketbalpalen kunt u bij Sureshot ook kiezen voor een basketbalbord. Voor de dunkers onder ons een goed alternatief voor de paal. Ook is een sureshot basketbalbord ideaal als u minder ruimte achter het huis heeft. U kunt het basketbalbord eenvoudig aan de muur monteren met de meegeleverde bevestigingskit.

Bekende basketborden zijn:
  • Basketbalbord Bronx
  • Basketbalbord Barcelona
Basketbalbord Barcelona van SureShot is een degelijk en solide basketbalbord van topkwaliteit. Dit basketbalbord wordt geleverd inclusief basketbalring, basketbal netje, metalen muursteun en bevestigingsmateriaal. Dit basketbalbord is zelfs handmatig in hoogte te verstellen. Op zoek naar een basketbalbord voor intensief gebruik? Dan is Sureshoy het merk dat u zoekt. Deze is uitermate geschikt voor intensief gebruik op b.v. scholen of campings.