Filter

Topshot basketbalpalen en speeltafels

Topshot by Etan is al jaren een bekend merk in de wereld van speeltoestellen. Topshot is al jaren een bekend merk in de wereld van speeltoestellen. Topshot is een merk dat door Etan in de markt is gezet. Onder het merk Topshot biedt Etan een breed assortiment speeltoestellen aan
9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Topshot basketbalpalen

Topshot staat voor kwaliteit en diversiteit. Naast de bekende Topshot basketbalpalen en basketbalborden worden onder andere de volgende speeltoestellen verkocht: Bolderkarren, sjoelbakken, sjoelbakschijven, biljartballen en keus.

Hieronder vindt u een overzicht van de bekende Topshot basketbalpalen.

Enkele bekende Topshot basketbalpalen zijn:
  • Basketbalpaal Lay-up
  • Basketbalpaal alley Oop
  • Basketbalpaal Dunk
  • Basketbalpaal Pass
  • Basketbalbord Drible

Alle Topshot basketbalpalen zijn verrijdbaar en hebben een oerdegelijke paal, bord en basketbalnet. Veel plezier!

Topshot speeltafels

Naast de bovenstaande Topshot producten biedt Speelplezier-online.nl ook een breed assortiment Topshot speeltafels. Topshot biedt hierin meerdere modellen pooltafels, tafelvoetbaltafels en airhockeytafels aan. Wat is er nu mooier dan een potje tafelvoetballen met je vrienden in je eigen huis. Wie wint er dit keer met airhockey? Alle airhockeytafels van Topshot worden standard geleverd met twee sliders en twee airhockeypucks. De tafelvoetbaltafels worden geleverd met twee voetbal balletjes. De Topshot pooltafels worden geleverd met 2 keus, 2 krijtjes, 1 set poolballen, 1 borstel en 1 plastic triangel.

De speeltafels van Topshot zijn gemaakt van de beste materialen waardoor u jaren plezier gaat beleven aan de Topshot speeltoestellen. Naast een topkwaliteit hebben ze stuk voor stuk een mooi ontwerp.