Filter

Powerjumper trampolines

U vindt bij speelplezier-online.nl een ruime keuze in rechthoekige en ronde Powerjumper trampolines. Powerjumper staan bekend voor hun grote trampolines voor een lage prijs en de 5 jaar garantie die ze geven! Powerjumper trampolines hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Powerjumper trampoline bestellen

U kunt bij speelplezier-online.nl eenvoudig uw Powerjumper trampoline bestellen. Powerjumper trampolines zijn beschikbaar met een diameter van 200cm tot 430cm in verschillende prijsklassen. Voor uw budget zit er zeker een trampoline bij. Tevens kunt u bijpassende accessoires bestellen zoals een beschermhoes, veiligheidsnet of inbouwkit. Bijna alle Powerjumper trampolines worden gratis thuis bezorgd! Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Rechthoekige Powerjumper trampolines

Voor oudere kinderen of kinderen met meer springervaring is een rechthoekige Powerjumper trampoline geschikter. Wij hebben bij speelplezier-online.nl diverse afmetingen in het assortiment. Dankzij de rechthoekige vorm wordt de ruimte in uw tuin optimaal benut. Een rechthoekige Powerjumper trampoline is daarom erg geschikt voor de kleinere tuin. Voor alle rechthoekige trampolines klikt u hier.

Ronde Powerjumper trampolines

Voor beginners is een ronde Powerjumper trampoline uitermate geschikt. Door de ronde vorm wordt u automatisch naar het midden geleid. Hierdoor is de kans kleiner dat u van de trampoline valt. Een ronde trampoline is daarom iets veiliger dan een rechthoekige trampoline. Kijk voor een compleet overzicht van alle ronde trampolines ook eens hier.

Veilige Powerjumper trampolines

Alle Powerjumper trampolines zijn AIB gekeurd en dus veilig om te gebruiken. Daarnaast zijn Powerjumper trampolines veilig dankzij de stevige constructie en goede kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van een Powerjumper trampoline is uitstekend.

Waarom een Powerjumper trampoline?

Waarom een Powerjumper trampoline? Alle Powerjumper trampolines zijn AIB gekeurd, hebben een stevige constructie, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Powerjumper 8 geeft maar liefst 5 jaar garantie op het frame en de sterke veren. Op de springmat en de trampolinerand zit 2 jaar garantie. Powerjumper is een merk van Avyna trampolines en biedt voor ieder budget een toptrampoline.

Powerjumper accessoires

Er zijn veel bijpassende accessoires in verschillende afmetingen en prijsklassen beschikbaar voor Powerjumper trampolines zoals: Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een Powerjumper trampoline, en heeft u deze binnen 48 uur in huis. Kijk voor alle trampolines onder de categorie Trampolines.