Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Premium trampoline

Premium trampolines staan in de markt bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid. Het merk Premium wordt geleverd door Etan die ook andere merken levert zoals Hi-Flyer, Classic, Jumpfree en Proline trampolines.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Alle Premium trampolines zijn ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar ervaring. Het dikke randkussen bedekt het frame en de veren volledig. Tevens is het randkussen voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, zodat kinderen nooit met de voeten bij de veren kunnen komen. Veiligheid, springcomfort, kwaliteit, garantie! De Premium trampolines hebben een gegalvaniseerd zwaar frame waardoor deze weersbestendig is. Met het sterke frame, het Diamond System en de dikke rand een zeer aantrekkelijke lijn trampolines. Het Diamond Systeem zorgt voor een perfect springcomfort. De triangels voor de veren zijn om en om in een kortere en langere lengte. Hierdoor wordt de spanning op de veren tijdens het springen verdeeld, omdat niet alle veren gelijktijdig uitrekken en springt de trampoline extra soepel.

Dus het grootste assortiment Premium trampolines tegen de voordeligste prijs.

Premium trampoline randkussens

De dikke Premium trampoline randkussens die Speelplezier-online.nl aanbiedt zijn van extra zware kwaliteit. Alle Premium randkussens van de Premium serie zijn gevuld met dik schuim en kunnen geen water opnemen. De randkussens zijn rondom afgewerkt met kwaliteits zeildoek. Door deze afwerking gaan de trampolineranden van Premium vele jaren mee. Dit ondanks de vaak zware belasting van de randen. De trampolineranden van Premium zijn zeer eenvoudig aan de trampoline te bevestigen. Door de meegeleverde elastieken kan de rand aan het trampolineframe bevestigd worden. Hierdoor blijft de Premium randkussen goed op zijn plaats zitten. Het verschil tussen de Premium serie en de Hi-Flyer trampolines is de dikte van het schuim, respectievelijk 25mm en 30mm dik schuim.