Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Proline trampoline kopen?

U wilt een Proline trampoline kopen? Verstandige keus! Bijna alle Proline trampolines worden gratis thuis geleverd! Proline trampolines koopt u voor de laagste prijs bij Speelplezier-online.nl.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
De meeste Proline trampolines worden gratis bezorgd. Of u nu een kleine fitnesstrampoline zoekt, of een grote Proline 14 trampoline van 430 cm, bij Speelplezier-online bent u aan het juiste adres. Koop Proline veilig en snel met iDeal.

Dus het grootste assortiment trampolines tegen de voordeligste prijs.

Waarom een Proline trampoline?

Proline trampolines zijn erg gewild door de strakke afwerking en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn Proline trampolines TUV gekeurd en goedgekeurd door de AIB. Proline trampolines hebben een stevige constructie en zijn daardoor erg veilig. De dikke trampolinerand maakt een Proline trampoline extra veilig. Daarnaast kunt u voor alle Proline trampolines een op maat gemaakt veiligheidsnet aanschaffen. Het veiligheidsnet voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat niemand van de trampoline valt. Bij speelplezier-online.nl staat veiligheid voorop!

Proline trampolines

Proline trampolines zijn van hoge kwaliteit en veilig, daarom behoren zij al jaren tot de beste trampolines. Daarom bieden wij een groot assortiment Proline trampolines voor de beste prijs. Hierbij geldt de laagste prijs garantie. Vindt u de Proline trampoline ergens anders goedkoper? Bij speelplezier-online.nl krijgt u de trampoline dan ook voor die prijs.

Veilige Proline trampoline

Zoekt u een veilige Proline trampoline? Alle Proline trampolines zijn Proline trampolines zijn TUV en AIB gekeurd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Vooral ronde Proline trampolines zijn zeer gewild door de strakke afwerking en goede prijs-kwaliteit verhouding! Veiligheid staat voorop! Bij ieder van onze Proline trampolines, kunt u een bijhorend Proline trampoline veiligheidsnet aanschaffen. Dit veiligheidsnet voorkomt vervelende ongelukken en zorgt ervoor dat niemand al spelend van de trampoline valt. Proline voegt nog een stukje extra veiligheid toe door de dikke Proline trampolinerand rondom iedere trampoline. De Proline trampolineranden zijn tevens los te bestellen.

Rechthoekige Proline trampolines

Uw kinderen zijn wat ouder of hebben wat meer springervaring? Kies dan voor een rechthoekige Proline trampoline. Het is hierbij wel belangrijk dat u genoeg ruimte beschikbaar heeft voor het ingraven van de rechthoekige Proline trampoline. Speelplezier-online.nl heeft hiervoor diverse inbouwkits in het assortiment. Tevens bieden wij de rechthoekige Proline trampolines in diverse maten aan.

Ronde Proline trampolines

Voor beginners is een ronde Proline trampoline de beste keus. In het midden springen is hierbij gemakkelijker, omdat u hier gevoelsmatig naartoe geleid wordt. Ronde Proline trampolines hebben wij in verschillende afmetingen beschikbaar. Voor een overzicht van alle trampolineranden klik hier.