Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Proline trampolines kopen?

Proline trampolines kopen?

Speelplezier-online.nl biedt het totale assortiment Proline trampolines. Volgens de experts misschien wel het beste trampolinemerk dat er is. Met name als u een trampoline wilt gaan ingraven is Proline de beste keus. Vraag onze helpdesk als u vragen heeft over (Proline) trampolines.

Alle Proline trampolines even onder elkaar

 

Proline trampolines zijn van hoge kwaliteit en veilig, daarom behoren zij al jaren tot de beste trampolines. Daarom bieden wij een groot assortiment Proline trampolines voor de beste prijs. Hierbij geldt de laagste prijs garantie. Vindt u de Proline trampoline ergens anders goedkoper? Bij speelplezier-online.nl krijgt u de trampoline dan ook voor die prijs.

Proline trampoline bestellen

Een Proline trampoline is veilig en daarom kunt u uw kinderen rustig laten spelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets gebeurd. U bent bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres om een Proline trampoline te bestellen. Bij speelplezier-online.nl streven wij naar een snelle bezorging. Bestelt u de Proline trampoline voor 12:00 uur, dan heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast worden de meeste Proline trampolines gratis bezorgd.

Rechthoekige Proline trampoline bestellen

Uw kinderen zijn wat ouder of hebben wat meer springervaring? Kies dan voor een rechthoekige Proline trampoline. Het is hierbij wel belangrijk dat u genoeg ruimte beschikbaar heeft voor het ingraven van de rechthoekige Proline trampoline. Speelplezier-online.nl heeft hiervoor diverse inbouwkits in het assortiment. Tevens bieden wij de rechthoekige Proline trampolines in diverse maten aan..

Ronde Proline trampoline

Voor beginners is een ronde Proline trampoline de beste keus. In het midden springen is hierbij gemakkelijker, omdat u hier gevoelsmatig naartoe geleid wordt. Ronde Proline trampolines hebben wij in verschillende afmetingen beschikbaar.

Veilige Proline trampolines

Bij speelplezier-online zijn alle trampolines in het assortiment voorzien van een keurmerk. De meeste trampolines zijn TUV gekeurd en alle trampolines zijn goedgekeurd door de AIB. Veiligheid staat bij ons voorop! Proline trampolines voegen extra veiligheid toe door een dikke trampolinerand. Om te zorgen dat er niemand van de trampoline valt kunt u een Proline veiligheidsnet aanschaffen.

Waarom een Proline trampoline?

Proline trampolines zijn erg gewild door de strakke afwerking en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn Proline trampolines TUV gekeurd en goedgekeurd door de AIB. Proline trampolines hebben een stevige constructie en zijn daardoor erg veilig. De dikke trampolinerand maakt een Proline trampoline extra veilig. Daarnaast kunt u voor alle Proline trampolines een op maat gemaakt veiligheidsnet aanschaffen. Het veiligheidsnet voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat niemand van de trampoline valt. Bij speelplezier-online.nl staat veiligheid voorop!