Filter

Salta trampolines

Salta trampolines behoren tot het betere segment. Daarom vindt u bij speelplezier-online.nl een breed assortiment Salta trampolines. Er is keuze uit verschillende vormen en afmetingen. Daarom is er voor ieder budget wat wils.

Geen producten gevonden

U kunt tevens kiezen uit diverse bijbehorende accessoires voor uw Salta trampoline. Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment. Kijk en oordeel zelf!

Salta trampoline bestellen

Bij speelplezier-online.nl kunt u eenvoudig een Salta trampoline bestellen. U kunt kiezen uit een Salta trampoline met of zonder bijgeleverd veiligheidsnet. Wij streven naar een snelle bezorging. Bestelt u de Salta trampoline voor 12:00, dan heeft u hem de volgende dag in huis. U kunt bij ons terecht voor trampolines van top kwaliteit en een goed advies! Speelplezier-online.nl is o.a. gespecialiseerd in trampolines en de bijbehorende producten zoals trampoline veiligheidsnetten, trampolineveren en beschermhoezen. Wij hebben het grootste assortiment trampolines, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Salta trampolines in verschillende kleuren

Salta trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw en groen. Wilt u graag een andere kleur? Dan kunt u eenvoudig via speelplezier-online.nl een trampolinerand bestellen in uw gewenste kleur.

Ronde- en rechthoekige Salta trampolines

Bij speelplezier-online.nl hebben wij Salta trampolines in verschillende vormen in ons assortiment. U kunt kiezen voor een ronde of rechthoekige vorm. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen beschikbaar en kunt u kiezen voor een trampoline inclusief of exclusief veiligheidsnet.

Ronde Salta trampolines

Wij hebben bij speelplezier-online.nl diverse afmetingen ronde Salta trampolines in het assortiment. Voor beginnende springers is dit de beste keuze. Tevens zijn ronde trampolines veiliger omdat u in het midden springt en hierdoor minder snel van de trampoline valt. Een ronde tafeltennistafel biedt een aantal voordelen. Zo is het over het algemeen zo dat je bij een ronde trampoline beter in staat bent om het midden te blijven springen.

Rechthoekige Salta trampolines

Heeft u gevorderder springers in huis? Kies dan voor een rechthoekige Salta trampoline voor meer uitdaging. Tevens zijn rechthoekige trampolines uitermate geschikt voor de kleinere tuin. Rechthoekige trampolines tegen de laagste prijs! Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u dezelfde trampoline elders goedkoper, neem contact met ons op en wij bieden u een betere prijs!

Salta trampolineaccessoires

Er zijn verschillende Salta trampoline accessoires te vinden in ons assortiment. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en prijsklassen.

Trampoline veiligheidsnetten

Een trampoline veiligheidsnet zorgt voor extra veiligheid omdat het hierdoor onmogelijk is om van de trampoline te vallen. Het net zorgt namelijk dat u weer terugveert op de trampoline. Bij speelplezier-online.nl kunt u kiezen voor een Salta trampoline die geleverd wordt met bijpassend veiligheidsnet. U kunt ook kiezen voor een Salta trampoline zonder veiligheidsnet, en het veiligheidsnet zelf uitkiezen. Onze trampoline veiligheidsnetten zijn daarom verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen.

Trampolineranden

Trampolineranden zorgen voor de veiligheid van uw kinderen. Hoe dikker de rand, hoe zachter de landing. Voor elke afmeting trampoline hebben wij bij speelplezier-online.nl keuze uit diverse prijsklassen trampolineranden. Tevens zijn de trampolineranden beschikbaar in diverse kleuren zoals roze, groen en blauw.

Trampolineveren

Op het moment dat uw Salta trampoline haar veerkracht verliest is het verstandig om de trampolineveren te vervangen. Hiervoor bent u bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Het kan voorkomen dat u slechts één veer moet vervangen in plaats van alle veren. Daarom kunt u bij speelplezier-online.nl kiezen om één veer te bestellen, maar ook pakketten met de juiste hoeveelheid veren.