Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Airhockeytafels

Airhockey is een spel waarin een kunststof puck middels twee handgrepen (airhockeysliders) in een doel op een airhockey tafel moet geschoven moet worden. De airhockeypuck zweeft op een luchtstroom over het oppervlak van de airhockeytafel.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

De luchtstroom van de airhockeytafel wordt geregeld door heel veel kleine luchtgaatjes in het tafelblad. Speelplezier-online.nl biedt airhockeytafels voor recreatief gebruik maar ook voor bedrijfmatig gebruik. Iedereen die van actieve spelen houdt zal meteen verkocht zijn aan de airhockeytafel. Het biedt optimaal speelplezier en vereist constante focus van de spelers. Een seconde niet opletten de de puck zit in het doel. Ze kunnen op zolder worden geplaatst maar ook succesvol in bedrijfsruimtes.

 

Airhockeytafel kopen?

Airhockeytafel spelen op een goedkope en degelijke airhockeytafel? Bij Speelplezier vindt u een ruim assortiment goedkope airhockeytafels in alle soorten en maten. Er is voor iedere beurs wel een voordelige airhockeytafels te koop. Van professionele Buffalo airhockeytafels tot de populaire Avyna airhockeytafels. Wij bieden het grootste assortiment airhockeytafels tegen de scherpste prijs. Voor alle airhockeytafels geldt dan ook de laagste prijs garantie. Dus ergens anders een zelfde goedkopere airhockeytafel goedkoper gezien? Dan krijgt u bij Speelplezier- online tegen een lagere prijs. Naast een breed assortiment tafel bieden wij ook alle accessoires voor airhockeytafels zoals airhockeypucks en airhockey sliders. En mocht u na een aantal jaren een nieuw onderdeel nodig hebben helpen wij u daar ook bij.

 

Dus het grootste assortiment airhockeytafels en accessoires tegen de laagste prijs.

 

Verschillende merken airhockeytafels

Alleen de beste airhockeytafels worden opgenomen in het assortiment van Speelplezier-online. Door onze strenge voorselectie worden onder andere de volgende merken worden veel verkocht bij Speelplezier-online:

 

Pegasi airhockeytafels

Pegasi onderscheidt zich door haar design, duurzaamheid en hoogwaardige afwerking. Het assortiment is zo opgebouwd dat er voor zowel particulier thuis gebruik, BSO’s en voor de zakelijke markt (denk aan kantine gebruik) tafels verkrijgbaar zijn. De airhockeytafels van Pegasi zijn verkrijgbaar in verschillende maten (4ft – 5ft – 6ft – 7ft). Ook kunt u kiezen voor een inklapbaar onderstel of een vast onderstel. De airhockeytafels van Pegasi worden geleverd met scoretelling, twee pucks en twee pushers zodat u direct kunt spelen. 

 

Cougar airhockeytafels

Cougar heeft een mooi breed assortiment airhockeytafels. Dit kwaliteitsmerk en biedt een brede range airhockeytafels aan van goedkope recreatieve tafels tot professionele tafels voor het zware werk.

 

 

Garlando

Alle airhockeytafels van het merk Garlando zijn voordelig geprijsd en biedt voor ieder budget een passende oplossing. Ze worden allen geleverd met twee airhockeypucks en twee airhockeysliders. De Garlando airhockeytafels zijn van uitstekende kwaliteit zodat u vele jaren speelplezier zult ervaren.

 

Bij Speelplezier-online.nl kunt u kiezen uit een uitgebalanceerd assortiment kwalitatieve airhockeytafels voor een scherpe prijs!

 

Veel gestelde vragen over Airhockeytafels:

Airhockey, hoe werkt het?

Airhockey is een speldat op een airhockeytafel gespeeld wordt. De airhockeytafel is voorzien van één of meerdere motoren die ervoor zorgen dat er een luchtstroom over de tafel stroomt. De lucht wordt door heel veel kleine gaatjes uit het tafeloppervlak wordt gestuurd. Dit zorgt er weer voor dat de airhockeypuck over de tafel zweeft. Via de airhockeysliders wordt de puck hard heen en geschoven/ geschoten. Hoe meer motoren een airhockeytafel heeft, des te beter het is. De luchtstroom wordt hierdoor beter verdeeld over de gehele airhockeytafel. Beide kanten van de tafel is voorzien van een gleuf die net iets breder is dan de puck. De spelers dienen de puck vervolgens direct, of via de zijkanten, in deze gleuf geschoten te worden. Airhockey verveelt nooit en is leuk voor jong en oud.

 

Hoe kan ik een tafel bestellen?

Alle airhockeytafels van Speelplezier-online zijn op voorraad en worden binnen 48 uur bij u thuis gezorgd. De tafels zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Speelplezier-online. Daarnaast kunt u eenvoudig alle speeltafels vergelijken waardoor u snel een overzicht heeft van de specifieke kenmerken van de airhockeytafels.

De airhockeytafels kunnen makkelijk en snel opgeborgen worden, want bij alle tafels zijn de poten simpel te demonteren.

 

Welke airhockeytafel is geschikt voor mij?

Wat natuurlijk belangrijk is, is de beschikbare ruimte die u heeft. Zo zijn er grote tafels maar ook voor kleine ruimtes zijn er ook mini airhockey tafel te koop. Deze tafels zijn in principe geschikt voor kleine kinderen. De grote tafels zijn meer voor (jong)volwassenen en bieden een veel beter glijeffect en een veel leukere speelsnelheid en speleffect. Bovendien zijn de grotere airhockeytafels stukken robuuster en degelijker en dus meer geschikt voor volwassenen.

 

Alle airhockeytafels zijn eenvoudig en snel door u zelf op te zetten.