Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pooltafel Pro II 9ft

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
9200.739

Pooltafel Pro II Drop Pocket Buffalo Bruin is een EPBF goedgekeurde wedstrijdtafel. De 9ft pooltafel is dus goedgekeurd en gecertificeerd als wedstrijdtafel door de European Pocket Ball Federation. Bij het ontwikkelen van deze prachtige wedstrijd pooltafel zijn wereldwijd diverse kenners benaderd om zo een tafel te bouwen die voldoet aan de wensen van de echte pool liefhebber. De Pro II competitie 9ft pooltafel is zeer geschikt om intensief te bespelen in bijvoorbeeld clubs. De tafel is o.a. uitgerust met drop pockets, extra brede toprail van 185mm, geïntegreerde pockets, gladde afwerking, duurzame en rubberenband, extra dwarsbalken, geïntegreerd levelling systeem, hoekbeschermers, 360 graden beschermrand, geïntegreerde ballenbak, verstelbare poten en uiteraard geweldige speeleigenschappen. Poolen is een echt amusement spel. Het is mogelijk om tegen meerprijs deze pooltafel te laten plaatsen. Wij hebben vakkundig personeel die al jaren ervaring heeft met het plaatsen van pooltafels op locatie. Vooral het installeren van pooltafels met een leisteen onder plaat is een vak apart. Neem geen risico en voorkom teleurstelling wanneer u geen ervaring heeft met een leisteen pooltafel, laat onze ervaren vakmensen u helpen! Wij leveren deze speeltafel uiteraard met een duidelijke montage handleiding. Let op bij deze tafel wordt geen accessoires geleverd!

 

*Plaatsen van de tafel gaat in overleg, ivm planning dient u rekening te houden met levertijd. Bel voor actuele levertijd. 

 

Afm. opgebouwde Pro II Drop Pocket Bruin 9ft: +/- 291 x 164 x 83 cm 
Afm. speelveld Pooltafel: +/- 254cm x 127 cm
3-delige Leiplaat: 25 mm
Benodigde speelruimte: 591 x 464 cm

Product Specificaties

SKU
9200.739
Kleur
Hout
EAN
8717931914543
Garantie
5 jaar
Geschikt voor
Indoor
Merk
Buffalo
Type tafel
Pooltafels