Filter

Bolderkar

Bij Speelplezier-online vindt u een uitgebreid assortiment van de leukste bolderkarren. Gezellig met de familie door het trekken in een bolderkar?

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Wie kent ze niet? Die leuke bolderkarren waarmee je hele families door het bos ziet lopen. Niet alleen handig om de nodige proviand mee te nemen maar ook handig als de kleine weer moe is. Die hoef je dan niet meer op de arm te nemen maar zet je fijn in de bolderkar. Speelplezier-online.nl biedt meerdere bolderkarren aan met verschillende leuke prints.

Verschillende bolderkarren

Kies bij Speelplezier-online.nl uw eigen bolderkar. U kunt kiezen uit verschillende leuke prints en verschillende maten bolderkarren. Of u nu een bolderkar met koeprint leuk vind of toch liever een bloemenprint, Speelplezier-online.nl biedt u de keus. De bolderkarren de Speelplezier-onine.nl aanbidt zijn niet opvouwbaar. Omdat de bolderkar echter wel demontabel is kunt u deze dus rustig overal mee naar toe nemen. Makkelijk in gebruik dus! Deze bolderkar is voorzien van een zeer degelijk onderstel die tegen een stootje kan.

Stickers voor bolderkarren

Naast een ruim assortiment bolderkarren bieden we ook losse stickers voor bolderkarren aan. Dus heeft u al een bolderkar en wilt u deze eens onder handen nemen, koop dan een bolderkar sticker. Let er even op dat de stickers niet op alle bolderkarren passen.