Indoor tafeltennistafels

Indoor tafeltennistafel zijn primair gemaakt voor binnengebruik maar mogen ook buiten gebruikt worden. Indoor tafeltennistafels zijn niet bestand tegen vocht, en zijn minder beschermd tegen zon / UV straling.

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een indoor tafeltennistafel?

Indoortafels van tafeltennistafels die zijn ontwikkeld voor indoor gebruik. Het verschil met outdoor tafeltennistafels zit hem met name in het gebruikte materiaal. De materialen van een indoortafel zijn niet bestand zijn tegen vocht. Daarnaast de het speeloppervlak voorzien van een speciale coating. Deze coating biedt echter maar een beperkte bescherming biedt tegen weerkaatsing van het zonlicht en warmte. Je kunt dus een indoor tafeltennistafel wel buiten gebruiken maar dit is alleen aan te raden met mooi weer.

Speeplezier-online.nl biedt het grootste assortiment indoor tafeltennistafels van verschillende merken zoals Adidas, Cornilleau, Buffalo en Avyna. Het assortiment indoortafels loopt van professionele Cornilleau indoortafels tot aan professionele Heemskerk tafeltennistafels.

Professionele indoor tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt ook professionele tafeltennistafels aan die beschikken over de ITTF geldende normen waardoor ze voor officiële wedstrijden ingezet kunnen worden. Deze indoortafels van Cornilleau zijn ook geschikt voor rolstoelspelers. De ITTF is de internationale tafeltennis federatie (International Table Tennis Federation) en hanteert bepaalde kwaliteitsregels aan het gebruik van indoor tafeltennistafels bij officiële wedstrijden. De ITTF is de overkoepelde organisatie van alle nationale bonden en verzorgt de belangrijkste internationale toernooien onder de noemers ITTF Pro Tour en stelt de officiële wereldranglijst voor individuele spelers op. De ITTF werd opgericht in 1926 en heeft kantoren in Lausanne, Ottawa en Peking.

Ook bieden we hoogwaardige indoor tafeltennistafels aan die uitermate geschikt voor tafeltennisverenigingen en sportzalen. Een goed voorbeeld hiervan is de Cornilleau Competitie 610 Indoor. Dir is een zeer solide model tafel met een zeer compact opbergsysteem. De wiele zitten namelijk vlak onder het speeloppervlak. Hierdoor neemt de tafel erg weinig ruimte in. Met deze competitie Tafeltennistafel heeft u een tafeltennistafel die geschikt is voor wedstrijden. Deze Cornilleau tafeltennistafel staat als een huis en voldoet aan de gestelde ITTF normen.

Met deze competitie tafeltennistafel heeft u een tafeltennistafel die geschikt is voor wedstrijden.

Een indoor tafeltennistafel voor recreatief gebruik

Als u tafeltennis niet als topsport bedrijf maar toch graag een balletje slaat op een kwalitatief goede tafel ben u waarschijnlijk een recreatief gebruiker. Voor deze groep biedt Speelplezier-online het grootste assortiment tafeltennistafels, namelijk de tafels voor recreatief gebruik. Alle merken tafeltennistafels die wij beiden hebben hiervan het meeste aanbod. Enkele veel verkochte indoor tafeltennistafels zijn:
 • Cornilleau Sport 200 Indoor
 • Cornilleau Sport 250 Indoor
 • Cornilleau Sport 300 Indoor
 • Cornilleau Sport 400 Indoor
 • Cornilleau Sport 500 Indoor

Een indoor tafeltennistafel kopen?

Als u indoor tafeltennistafel wilt kopen voor een scherpe prijs bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Bij de aanschaf van een indoor tafeltennistafel komen er veel vragen op u af en keuzes die u moet maken. Zo zin er verschillende merken en alle merken hebben weer verschillende uitvoeringen van de indoortafels. Zo zijn er basis uitvoeringen die al van topkwaliteit zijn. Maar zo heeft Cornilleau een paar indoor tafeltennistafels te koop die zijn voorzien van een mooi afgewerkte metalen omlijsting om het speeloppervlak. Dit om de rand ervan te beschermen. En hoe vaak gaat u de indoor tafeltennistafel gebruiken. Zo kunt u kiezen uit tafels voor recreatief, sportief en professioneel gebruik. Afhankelijk van de keus zijn de uitgevoerd met steeds betere materialen en andere coatings.

Voor degenen die nog niet voldoende keus hebben zin er ook nog verschillende kleuren tafeltennistafels:
 • Groene indoor tafeltennistafels
 • Blauwe indoor tafeltennistafels
 • Grijze indoor tafeltennistafels

Dus als u een indoor tafeltennistafel wilt kopen bent u hier op de juiste plek. Speeplezier-online.nl heeft een uitgebreid aanbod indoor tafeltennistafels.

Lekker een potje tafeltennissen in de buitenlucht is natuurlijk mogelijk. Zorg er wel voor dat de tafel altijd droog wordt weg gezet, eventueel met een beschermhoes die beschermt tegen vocht, stof en vuil.

Wij bieden indoor tafeltennistafels van diverse merken:
 • Adidas tafeltennistafels
 • Cornilleau tafeltennistafels
 • Buffalo tafeltennistafels
 • Avyna tafeltennistafels

Neem eens rustig een kijkje in ons complete assortiment tafeltennistafels en mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Bij speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een indoor tafeltennistafel. Wij leveren binnen 48uur.