Filter

Beschermhoes voor de trampoline

Laat u uw trampoline ook altijd buiten staan? Maar u wilt de trampoline wel beschermen tegen de weersinvloeden? Bestel dan nu een beschermhoes voor uw trampoline bij Speelplezier-online.nl. Speelplezier-online.nl biedt beschermhoezen voor ronde trampolines en rechthoekige trampolines.

24 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
24 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Beschermhoezen voor alle merken trampolines en voor alle vormen trampolines. Speelplezier-online.nl biedt oerdegelijke beschermhoezen van de hoogste kwaliteit. Zo bieden wij een assortiment van ronde- en rechthoekige beschermhoezen. Een beschermhoes is zeer bepalend voor de levensduur van een trampoline. Doordat de trampoline onbeschermd in weer- en wind staat heeft deze veel te verduren. Uiteindelijk worden de onderdelen van de trampoline aangetast. Met name het randkussen van de trampoline heeft hier veel onder te leiden.

Universele trampoline beschermhoezen

De verschillende trampolinemerken maken onder eigen naam beschermhoezen. Maar er zijn ook universele beschermhoezen. Deze hoezen passen op alle trampolines met een specifieke afmeting. Naast de universele beschermhoezen, die over alle trampolines passen, bieden wij ook de originele Proline beschermhoezen die speciaal zijn gemaakt voor Proline trampolines.

Beschermhoes voor Proline trampolines

Proline is een van de meest verkocht trampolines. Proline heeft voor haar eigen trampolinelijn speciale beschermhoezen ontwikkeld. Zo hebben ze voor ieder model een eigen beschermhoes gemaakt die een perfecte pasvorm heeft. Proline heeft beschermhoezen voor onder andere de Proline 6, Proline 8, Proline 10, Proline 12 en Proline 14 trampoline.

Beschermhoes voor ronde trampoline

De meeste trampoline zijn rond van vorm. Omdat Speelplezier-online.nl alle merken trampolines aanbiedt willen wij u ook een passende oplossing bieden als het gaat om beschermhoezen voor ronde trampolines. Welke merk trampoline u dus heeft, wij hebben altijd een passende beschermhoes.

Beschermhoes voor rechthoekige trampoline

Ook als u een beschermhoes zoekt voor een rechthoekige trampoline bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keus aan hoezen voor rechthoekige trampolines voor onder andere Proline trampolines, Premium trampolines en Salta trampolines.

Beschermhoezen voor alle trampolines tegen de laagste prijs! Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u dezelfde tafeltennistafel elders goedkoper, neem contact met ons op en wij bieden u een betere prijs!

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een beschermhoes, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.