Filter

Trampoline kopen?

Trampolines in alle soorten en maten vindt je bij Speelplezier-online. Er is voor ieder budget wel een voordelige trampoline te koop. Van professionele Proline trampolines tot de populaire Jumpfree trampolines.

Etan trampolines. Wij bieden het grootste assortiment trampolines tegen de beste prijs. Voor alle trampolines geldt dan ook de laagste prijs garantie. Dus ergens anders een zelfde goedkopere trampoline dan krijgt u bij Speelplezier- online tegen een lagere prijs. Dus het grootste assortiment trampolines tegen de voordeligste prijs.

Verschillende soorten trampolines

Er zijn trampolines in alle soorten en maten. Zo zijn er verschillende vormen trampolines te onderscheiden: rechthoekige trampolines, ovale trampolines en ronde trampolines.

Ook zijn er veel merken trampolines beschikbaar. Veel verkochte merken zijn:
Proline trampolines
Premium trampolines
Etan trampolines
Hi-Flyer trampolines
GameOnSport trampolines
Jumpfree trampolines

Veilige trampolines

Alle trampolines in het assortiment van Speelplezier-online zijn voorzien van een keurmerk. Zo zijn de meeste trampolines TUV gekeurd maar ook goedgekeurd door de AIB. Wij streven ernaar om zo veilig mogelijke trampolines aan te bieden. Hierdoor kunnen uw kinderen gezond bezig zijn op veilige trampolines. Dat ziet u terug in onze producten en in onze service. We verkopen alleen trampolines waar kinderen gezond en blij van worden. Op een trampoline kunnen ze gezond en veilig bewegen. Als u nog meer zekerheid wenst kunt u een trampolinetent of een veiligheidsnet gebruiken. Hierdoor kan er niemand meer van de trampoline vallen.

Accessoires voor trampolines

Heeft u de trampoline al jaren thuis en zijn bepaalde onderdelen versleten of kapot gegaan? Kijkt u dan eens bij de trampoline accessoires. Hier kunt u alles vinden voor uw trampoline zoals trampolineranden, veiligheidsnetten, trampolineveren, beschermhoezen, trampolinetrappen en trampolinetenten. Alle accessoires zijn van extra zware kwaliteit waardoor duurzaam speelplezier is gegarandeerd.

Trampolineadvies, waar let je op bij de aanschaf van een trampoline?

Er zijn een aantal vragen die meteen in je hoofd opkomen. Samen met Speelplezier-online hebben we een antwoord op al deze vragen.

Grote of kleine trampoline?

Zoals eerder gezegd zijn er trampolines in alle vormen en maten. Bij de keuze voor een grote trampoline of een kleine trampolines is het vooral belangrijk wat je met de trampoline wilt doen. Hoeveel mensen gaan er tegelijk op springen? Is de trampoline bedoeld voor 1 persoon? Maar ook is de beschikbare ruimte belangrijk. Hoeveel ruimte is er om de trampoline neer te zetten of in te graven. Er zijn een aantal maten die veel worden gebruikt maar is dit altijd klantspecifiek:
Voor alle denkbare afmeting kunt u het assortiment bekijken. Aan de linkerkant van de pagina kunt u door middel van filtering zelf aangeven welke afmeting u zoekt. Uw trampoline staat er zeker tussen.

Betaal ik wel de juiste prijs voor mijn trampoline?

Bij Speelplezier-online kennen we de laagste prijs garantie. Hierdoor betaald u nooit teveel. Daarnaast zijn er regelmatig scherpe aanbiedingen van trampolines. In het assortiment hebben wij goedkope recreatieve trampolines maar ook professionele trampolines. Voor ieder wat wils. Alle trampolines zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk waardoor u er zeker van bent dat u een trampoline heeft van hoge kwaliteit. Voor meer informatie over de keurmerken klikt u hier.

Hoe graaf ik mijn trampoline in?

Met behulp van een trampoline inbouwkit. Het ingraven van een trampoline is niet zo moeilijk als u maar eenmaal weet hoe dit ingraven werkt. Op de pagina trampoline ingraven staat een complete beschrijving hoe u het beste een trampoline kunt ingraven. Uitgebreid advies in woord en beeld waardoor u zelf aan de slag kunt.

Een rechthoekige- of een ronde trampoline?

Voor beginners is een ronde trampoline de beste keus. Door de ronde vorm is het makkelijker om in het midden van de trampoline te springen. Door de ronde vorm wordt je hier gevoelsmatig naartoe geleid. Een rechthoekige trampoline vraagt toch om meer springervaring. Uiteraard is de beschikbare ruimte voor het plaatsen of ingraven van de trampoline belangrijk.