Filter

Inbouwkits voor trampolines

U bent op zoek naar een veiligheidsnet voor uw trampoline? Speelplezier-online.nl biedt het grootste assortiment veiligheidsnetten voor trampolines in alle formaten.

21 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
21 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Inbouwkit trampoline

Speelplezier-online.nl biedt u het grootste assortiment inbouwkits voor trampolines. Alle merken soorten, merken en maten uit voorraad leverbaar tegen de beste prijs.

Met een inbouwkit wordt het mogelijk om iedere trampoline in te graven. Het ingraven van een trampoline heeft meerdere voordelen. Een van de belangrijkste redenen om een trampoline in te graven met een inbouwkits is veiligheid.

Meer veiligheid door het ingraven van de trampoline

Door het ingraven komt de springmat dichter bij de grond. Mocht iemand onverhoopt van de trampoline vallen is de val minder hard. Door een inbouwkit kan er ook niemand onder de trampoline kruipen wat wel zo’n fijn idee is. Doordat de ingebouwde trampoline ongeveer 30 centimer boven de grond wordt gesteld kunnen kleine kinderen of huisdieren ook niet zomaar op de trampoline terecht komen. Er staat immers een rand wat hen tegenhoudt de trampoline te betreden. Daarnaast vinden sommige mensen zo’n grote trampoline in de tuin niet zo mooi. Door een inbouwkit valt zo’n trampoline in eens een stuk minder op in de tuin.

Een ingegraven trampoline ziet er dus beter uit in de tuin omdat deze veel minder opvalt. Je ziet alleen nog het springzeil en een kleine rand. Veel mensen kiezen voor het gebruik van een inbouwkit omdat men de trampoline niet in het zicht wil hebben. Dit is allemaal mogelijk door het gebruik van een inbouwkit. Inhoud inbouwkit

Inhoud van een bouwkit voor trampolines

De inbouwkits van bijvoorbeeld Etan bevatten meerdere boardingplaten en bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal wordt gebruikt om de verschillende platen aan de trampolinerand te bevestigen.

Het ingraven van de trampoline

De trampoline ingraven zelf is vrij eenvoudig echter vraagt het wel enige voorbereiding. Hieronder staat meer informatie over het ingraven van een trampoline met behulp van een inbouwkit.

Met een inbouwkit kunt u de trampoline netjes ingraven waardoor het gebruik weer veiliger is. Door het gebruik van de boardingplaten rondom de trampoline kunnen er geen kleine dingen meer onder de trampoline terecht komen, zoals klein speelgoed of een huisdier. Met een inbouwkit zorgt u er ook voor dat de grond rondom de trampoline niet weg kan zakken, de kuil in. Zorg er wel voor dat de trampoline nog 30 cm boven uw gazon uitkomt. De platen van de inbouwkit zijn 50 centimeter hoog. Ze gaan ongeveer 25 centimeter de grond in en steken ook met 25 centimeter boven de grond uit. De platen bevestigt u aan de trampoline met zelfborende schroefjes (deze worden er bij geleverd). Bij de inbouwkits voor rechthoekige trampolines, is het belangrijk om zelf nog even een paar houten paaltjes te kopen, zodat u de platen goed vast kunt zetten op de hoeken.