Filter

Rechthoekige trampolines

Als u op zoekt bent naar een rechthoekige trampoline kunt u hier uw lol op. Speelplezier-online.nl biedt een ruim assortiment rechthoekige trampolines van alle topmerken zoals Proline, Premium en Eurotramp.

22 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
22 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Hieronder vindt u een overzicht van alle rechthoekige trampolines die Speelplezier-online.nl u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een rechthoekige Proline, Premium of Avyna trampolines, bij Speelplezier-online.nl kunt u het zeker vinden. Speelplezier-online.nl heeft het grootste assortiment rechthoekige trampolines. Voor ieder budget bieden wij een oplossing. Welk formaat rechthoekige trampoline u ook zoekt wij bieden u een degelijke trampoline voor een goede prijs. Bij Speelplezier-online.nl vindt u rechthoekige trampolines van verschillende merken zoals Proline, Premium en Eurotramp. Deze laatste biedt professionele rechthoekige trampolines die geschikt zijn voor campings en speeltuinen.

Veilig op een rechthoekige trampoline springen

Iedereen vindt trampolinespringen leuk. Daarnaast is het gezond voor lijf en leden, maar vooral erg leuk. Of u nu een grote- of kleine tuin heeft, er is altijd een rechthoekige trampoline die past. Voor alle rechthoekige trampolines zijn tevens trampolinerokken en veiligheidsnetten beschikbaar. Deze bieden extra veiligheid. Ook bieden we inbouwkits voor rechthoekige trampolines aan voor geval dat u de trampoline wilt ingraven.

Rechthoekige trampoline in de tuin

Door een rechthoekige trampoline kunt u maximaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Professionals maken ook gebruik van een rechthoekige trampoline. Door de rechthoekige vorm wordt de verdeling van de kracht gelijkmatiger verdeelt. De rechthoekige modellen nemen echter wat minder ruimte in beslag en zijn daarom erg geschikt voor de wat kleinere tuin. Alle rechthoekige trampolines van Speelplezier-online.nl mogen het hele jaar buiten blijven staan.

Door de navigatie aan de rechterkant in de website te gebruiken kunt u eenvoudig door het trampoline assortiment navigeren. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze rechthoekige trampolines, kies de gewenste afmeting en vergelijk de trampoline rechthoekig in verschillende kwaliteiten.