Filter

Ronde trampolines

Trampolines in alle soorten en maten vindt je bij Speelplezier-online.nl. Grootste assortiment van onder andere Proline, Premium. Hi-Flyer, Jumpfree, Game On Sport en Avyna trampolines. Er is voor iedere budget een trampoline te koop.

35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Grootste assortiment ronde trampolines

Speelplezier-online.nl heeft het grootste assortiment ronde trampolines van Nederland. Voor ieder budget bieden wij een gepaste springoplossing. Welk formaat ronde trampoline u ook zoekt wij bieden u een degelijke trampoline voor een goede prijs. Bij Speelplezier-online.nl vindt u ronde trampolines van verschillende merken zoals Proline, Powerjumper, Hi-Flyer, Premium, Jumpfree, Game on Sport en Eurotramp. Deze laatste biedt oerdegelijke en veilige ronde trampolines voor een laag budget.

Een ronde trampoline in iedere tuin

Iedereen vindt trampolinespringen leuk. Daarnaast is het gezond voor lijf en leden, maar vooral erg leuk. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, er is altijd een ronde trampoline die past in uw tuin. Voor alle ronde trampolines zijn tevens trampolinerokken en veiligheidsnetten beschikbaar. Deze bieden extra veiligheid tijdens het springen. Ook bieden we inbouwkits voor ronde trampolines voor geval dat u de trampoline wilt ingraven. Voor extra bescherming bieden wij beschermhoezen voor alle formaten ronde trampolines.