Filter

Trampolinerand kopen?

Ruim assortiment trampolineranden. Trampolineranden voor alle formaten trampolines en in diverse kleuren en prints verkrijgbaar. Losse trampolinerand nodig? Geen enkel probleem bij Speelplezier-online.nl!

42 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
42 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Intensief gebruik van trampolineranden

Bij het intensief gebruik van een trampoline is de trampolinerand een van de eerste dingen die eraan moet geloven. Om u te helpen bij het selecteren van een nieuwe trampolinerand kunt u gebruik maken van de filter aan de rechterkant. Wij bieden universele trampolineranden voor alle denkbare merken en formaten trampolines. Of u nu een groene-, blauwe of legerprint trampolinerand zoekt, u bent bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Wij bieden onder andere trampolineranden van Etan Classic, Etan Hi-Flyer, Etan Premium, Etan Royal en Proline, De beschermranden variëren vooral in de dikte van de vulling (schuim) en de breedte van de trampolineranden. Maar ook de kwaliteit van de afwerking van het randkussens zijn hiervan op invloed.

Doordat er veel verschillende afmetingen trampolines zijn, is het belangrijk dat u goed naar de afmeting van de trampolineranden kijkt. Wanneer je gaat kijken naar een nieuwe trampolinerand kom je verschillende soorten qua dikte, breedte, materiaal, bevestiging tegen. Wij bieden voor ieder budget een degelijke trampolinerand aan. Kijkt u zelf maar wat bij u past. De beste randkussens zijn die trampolineranden die gemaakt zijn van PVC. Deze zijn gemaakt van het zelfde materiaal als een rubberboot. Deze zijn vaak wel duurder maar gaan wel langer mee.

Veilige trampolineranden bij Speelplezier-online.nl

Het belangrijkste doel van een trampolinerand is natuurlijk de veiligheid van uw kinderen. Hoe dikker de trampolinerand, des te zachter is de landing bij een mogelijke misstap. Een dikkere randbescherming is veilig en belangrijk voor u als gebruiker van de trampoline. Het dikke randkussen moet de springveren en het frame van de trampoline goed bedekken, dan biedt het een goede bescherming. Het randkussen moet iets over de rand van het frame heen vallen omdat de trampolineranden na verloop van tijd iets inkrimpen.

Mocht u er niet zeker van zijn neem dan gerust contact op met onze service afdeling. Zij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Vandaag voor 12.00 besteld, is morgen in huis. Het bevestigen van de trampolineranden is eenvoudig. Met de meegeleverde elastieken bevestigd u deze eenvoudig aan het frame van de trampoline. Hiervoor wordt uiteraard een gebruiksaanwijzing meegeleverd. Alle trampoline van Speelplezier-online.nl worden geleverd met een stevige trampolinerand.

Meer weten over trampolineranden? Neem dan contact op met Speelplezier-online.nl. Wij bieden een ruime keus aan trampolines, trampolineranden en veiligheidsnetten. Kijk verder op deze webshop voor ons complete aanbod. Al onze producten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Vandaag voor 12.00 besteld, morgen in huis!