Filter

Veiligheidsnet

U bent op zoek naar een veiligheidsnet voor uw trampoline? Speelplezier-online.nl biedt het grootste assortiment veiligheidsnetten voor trampolines in alle formaten.

35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidsnet voor ronde en rechthoekige trampolines

Of u nu op zoek bent naar een veiligheidsnet voor een ronde trampoline of een rechthoekige trampoline, bij Speelplezier-online.nl vindt u zeker een veiligheidsnet dat bij uw trampoline past. Door het gebruik van een veiligheidsnet kunt u voorkomen dat er iemand van de trampoline afvalt. Ieder kind vindt springen op een trampoline leuk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Veiligheid voorop!

Door het gebruik van een veiligheidsnet is het dus niet meer mogelijk om van de trampoline af te vallen. Mocht iemand tegen het veiligheidsnet aanvallen veert deze mee waardoor je weer veilig op de springmat terecht komt. Het net is gemaakt van stevig materiaal dat een stootje kan hebben. Met name de kwaliteit van het veiligheidsnet bepaald de prijs. Vaak zijn de duurdere veiligheidsnetten wel van betere kwaliteit.

De veiligheidsnetten bij Speelplezier zijn allemaal van degelijke kwaliteit. Het veiligheidsnet is gemakkelijk te monteren en fijnmazig voor een goede doorkijk. Afhankelijk van het veiligheidsnet dadt u kiest is er een standaard opening of een opening met ritssluiting of haakjes.

Een veiligheidsnet bevestigen

De universele veiligheidsnetten van Speeplezier-online.nl kunnen op iedere trampoline bevestigd worden. Het is echter moeilijk om een veiligheidsnet te bevestigen als je ook al gebruik maakt van een inbouwkit. De palen zijn voorzien van een stevige hoes, vaak PVC, zodat uw kinderen veilig kunnen springen. Door het eenvoudige montagesysteem van het universele veiligheidsnet kan het net binnen no time aan het frame van de trampoline bevestigd worden. Het PVC voor de palen is voorzien van een schuimlaag waardoor het stoten van de paal geen schrammetje geeft. De dikte van het PVC en de schuimlaag varieert nogal. De veiligheidsnetten worden over het algemeen aan de buitenkant van de trampoline bevestigd waardoor je een optimale ruimte voor de springmat overhoud (dit scheelt al snel 20% ten opzichte van bevestiging aan de binnenkant). Naast de universele veiligheidsnetten bieden wij ook de originele veiligheidsnetten aan van bijvoorbeeld Proline, Hi-Flyer en Premium. Doordat deze netten speciaal voor die specifieke trampolines ontwikkeld zijn zie je dat deze beter passen. Zo komen bijvoorbeeld de bevestigingspunten precies bij de poten van het frame uit waardoor bevestiging een stuk makkelijker gaat.

Veiligheidsnet los te koop

Voor alle trampolines die Speelplezier-online.nl aanbiedt zijn losse veiligheidsnetten te koop. Dit is een ideale aanvulling op de trampoline. Door het veiligheidsnet zorgt u voor een veilige omgeving en kan er veilig gespeeld worden. Naast het veiligheidsnet biedt Speelplezier-online ook een trampolinerok aan. Deze wordt om de trampoline heen getrokken zodat er niemand onder de trampoline kan kruipen.