Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Avyna speeltafels

Avyna speeltafels

Speelplezier-online biedt veel merken speeltafels, dus ook Avyna speeltafels. De speeltafels van Avyna onderscheiden zich door een zeer goede prijs- kwalliteitsverhouding!

Alle Avyna speeltafels onder elkaar

 

Ruim vijftien jaar worden Avyna speeltafels aangeboden op de markt. Ook in ons assortiment zijn producten van dit exclusieve merk verkrijgbaar. Zo worden Avyna speeltafels gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit en service. Op producten zit standaard tien jaar garantie. Bezoek onze webshop voor meer informatie.

Avyna speeltafel bestellen

Zoekt u speelgoed waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staat? Een Avyna speeltafel bestellen is dan het beste wat u kunt doen. Avyna is wereldwijd actief en geeft standaard tien jaar garantie op haar producten. Bovendien zijn gebruikte materialen altijd van hoogwaardige kwaliteit. Een Avyna speeltafel voor 12.00 bestellen houdt in dat u deze een dag later ontvangt.

Avyna voetbaltafel

Avyna biedt een breed assortiment speeltafels, dus ook voetbaltafels. Een Avyna voetbaltafel levert plezier op voor uw gezin, collega’s of vriendengroep. Ons assortiment bevat uiteenlopende voetbaltafels van dit toonaangevende speelgoedmerk. Zo is voor elk budget een passende Avyna voetbaltafel verkrijgbaar. Bestellingen voor 12.00 worden een dag later geleverd..

Avyna airhockeytafels

Naast voetbaltafels, trampolines en tafeltennistafels, kunt u bij ons ook terecht voor Avyna airhockeytafels. Deze speeltafels met hoog fun- gehalte zijn verkrijgbaar in verschillende designs en allen zonder muntinworp. Ook accessoires als pucks en pushers zijn verkrijgbaar in onze veilige webshop.

Avyna pooltafels

Avyna pooltafels staan garant voor kwaliteit en luxe. Zo hebben pooltafels van dit merk een luxueuze uitstraling door het prachtige blauwe laken. Daarnaast zijn de chromen poten verstelbaar. Standaard worden onder andere twee keus en een set poolballen meegeleverd. Uiteraard zijn deze accessoires ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Waarom een Avyna speeltafel?

Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige merken. Het merk Avyna is daar een prominent voorbeeld van. Zij leveren standaard tien jaar garantie en gebruiken hoogwaardige materialen voor haar producten. Ook kernwaarden als veiligheid en innovatie staan bij Avyna hoog in het vaandel.