Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Cornhole: Gegarandeerd plezier: Ontdek het Cornhole spel

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Cornhole Game: Een Leuke en Populaire Buitensport

Wil je heerlijk buiten genieten van mooie zomerdagen? Ben je op zoek naar een leuke activiteit om te spelen met je vrienden en familie? Dan is de cornhole game iets voor jou! In dit artikel gaan we uitgebreid in op deze populaire buitensport. We kijken naar de regels, de benodigdheden en waarom het zo leuk is om te spelen. Lees verder en ontdek waarom cornhole zo'n hit is geworden!

Wat is Cornhole?

Cornhole, ook bekend als bean bag toss, is een populair spel dat gespeeld wordt met twee teams en een set aan planken en zakjes. Het doel van het spel is om punten te scoren door de zakjes in de gaten van de planken te gooien. Eenvoudig maar verrassend verslavend!

Hoe Speel Je Cornhole?

De regels van cornhole zijn simpel en gemakkelijk te begrijpen. Elke speler staat op een afstand van 9 meter van de planken en werpt afwisselend zakjes richting het tegenovergestelde bord. Punten worden gescoord als een zakje in het gat in het bord belandt (3 punten) of als het zakje op het bord landt (1 punt). Het team dat als eerste 21 punten scoort, wint het spel.

De Benodigdheden voor Cornhole

Om cornhole te spelen heb je een paar dingen nodig:

  • Twee cornhole boards: Dit zijn stevige planken met een gat erin. Ze zijn vaak gemaakt van hout of kunststof en hebben een afmeting van 120x60 centimeter.
  • Acht cornhole zakjes: Dit zijn kleine zakjes gevuld met maïs, bonen of kunststof korrels. Er zijn twee sets van vier zakjes in verschillende kleuren.
  • Een open ruimte buiten: Cornhole is bedoeld om buiten te spelen, dus zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt waar je de planken kunt opzetten en kunt gooien.

Waarom is Cornhole zo Leuk?

Cornhole is enorm populair geworden omdat het een activiteit is die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het spel vereist geen speciale fysieke vaardigheden en kan gemakkelijk worden aangepast voor spelers van elk niveau. Daarnaast is het een sociale activiteit die zorgt voor veel plezier en lachen. Of je nu speelt op een barbecue, een picknick of gewoon in je achtertuin, cornhole brengt mensen samen en creëert mooie herinneringen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke buitensport die eenvoudig te spelen is en gegarandeerd plezier oplevert, dan is cornhole de perfecte keuze. Met zijn eenvoudige regels en benodigdheden is het spel ideaal voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Ga naar buiten, zet de planken op en beleef urenlang plezier met dit geweldige spel!

Veelgestelde Vragen

1. Is cornhole alleen geschikt voor volwassenen?
Absoluut niet! Cornhole is een spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het gooien en mikken. Het is een geweldige activiteit voor het hele gezin.

2. Kan ik mijn eigen cornhole boards maken?
Ja, zeker! Als je handig bent of graag knutselt, kun je zelf cornhole boards maken. Er zijn tal van online tutorials en plannen beschikbaar om je te helpen bij het maken van je eigen set planken.

3. Kan ik het spel ook binnen spelen?
Hoewel cornhole voornamelijk bedoeld is om buiten te worden gespeeld, kun je het ook binnen spelen, mits je voldoende ruimte hebt. Zorg er wel voor dat je de inrichting van je huis beschermt tegen eventuele ongelukjes met de zakjes.