Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Outdoor tafeltennistafels

Outdoor tafeltennistafels zijn geschikt om buiten mee te spelen, dit in tegenstelling tot een Indoor tafeltennistafel. Een outdoor tafeltennistafel is bestand tegen vocht en Uv-straling. Een outdoor tafeltennistafel is gemaakt van vochtbestendige materialen.

 1. Tafeltennistafel 75% Pegasi Sport Blue Outdoor
  Tafeltennistafel 75% Pegasi Sport Blue Outdoor
  Art.nr. (SKU): PEG-T75OUT-BLUE
  € 299,00
 2. Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Blue
  Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Blue
  Art.nr. (SKU): PEG-T800OUT-BLUE
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 549,00 Speciale prijs € 529,00
 3. Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Green
  Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Green
  Art.nr. (SKU): PEG-T800OUT-GREEN
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 549,00 Speciale prijs € 529,00
 4. Tafeltennistafel Kettler K1 outdoor
  Tafeltennistafel Kettler K1 outdoor
  Art.nr. (SKU): K1Outdoor
  € 569,00
 5. Tafeltennistafel Kettler K3 outdoor
  Tafeltennistafel Kettler K3 outdoor
  Art.nr. (SKU): K3Outdoor
  € 699,00
 6. Tafeltennistafel Pegasi 1000 Outdoor Blue
  Tafeltennistafel Pegasi 1000 Outdoor Blue
  Art.nr. (SKU): PEG-T1000OUT-BLUE
  € 699,00
 7. Tafeltennistafel Pegasi 1000 Outdoor Green
  Tafeltennistafel Pegasi 1000 Outdoor Green
  Art.nr. (SKU): PEG-T1000OUT-GREEN
  Beoordeling:
  100%
  € 699,00
 8. Tafeltennistafel Kettler K10 outdoor
  Tafeltennistafel Kettler K10 outdoor
  Art.nr. (SKU): K10Outdoor
  € 949,00
 9. Tafeltennistafel Garlando Garden Pro
  Tafeltennistafel Garlando Garden Pro
  Art.nr. (SKU): 20013
  € 1.399,00
 10. Tafeltennistafel Kettler Eden outdoor
  Tafeltennistafel Kettler Eden outdoor
  Art.nr. (SKU): K-EDEN-OUTDOOR
  € 1.799,00
 11. Tafeltennistafel Kettler K15 outdoor
  Tafeltennistafel Kettler K15 outdoor
  Art.nr. (SKU): K15Outdoor
  € 1.999,00
per pagina

Geen aangetaste speelbladen (krom trekken door vocht) en of roest op het frame! U kunt de tafel ook rustig een dag buiten laten staan mocht het onverhoopt gaan regenen dan droogt u de tafel gewoon even af. En u kunt zo weer verder tafeltennissen. Dus vergeet u de tafel weleens binnen te zetten? Dan is een outdoor tafeltennistafel geschikt voor u! bij speelplezier- online.nl bieden wij u een ruime keuze indoor en outdoor tafeltennistafels, geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

U wilt een outdoor tafeltennistafel kopen?

Wij hebben een uitgebreid aanbod outdoor tafeltennistafels. Wij bieden een groot assortiment outdoor tafeltennistafels van diverse merken:

 • Pegasi outdoor tafeltennistafels
 • Kettler outdoor tafeltennistafels
 • Garlando outdoor tafeltennistafels

Neem eens rustig een kijkje in ons complete assortiment outdoor tafeltennistafels en mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Wat is een outdoor tafeltennistafel?

Outdoor tafeltennistafels zijn tafeltennistafels die zijn speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik. Het verschil met indoor tafeltennistafels zit hem met name in het gebruikte materiaal. De materialen van een outdoor tafeltennistafels zijn bestand zijn tegen vocht. Zo is het speelblad van een indoor tafeltennistafel gemaakt van spaanplaat. Spaanplaat heeft de eigenschap dat het vocht opneemt waardoor indoortafels dus niet in de regen kunnen staan. Als dit wel gebeurd zal het speeloppervlak krom trekken. Het speeloppervlak van een outdoor tafeltennistafel is gemaakt van hout of kunststof waarbij het speeloppervlak is voorzien van één of meerder lagen speciale coating. Deze coating is veelal van hars. Door het aanbrengen van deze harslaag krijgt de outdoor tafel zijn harde en weerbestendige eigenschappen.

Outdoortafels met zonlichtcoating

 

Omdat de outdoor tafels speciaal voor buitengebruik zijn ontwikkeld zijn deze ook voorzien van een coating laag die ervoor zorgt dat het zonlicht niet weerspiegeld via het speeloppervlak. Niets vervelender dan een potje tafeltennis waarbij je de pingpongballen niet ziet aankomen. Een outdoor tafeltennistafel is vocht/weerbestendig en voorzien van een coating die zorgt voor mindere weerkaatsing van zonlicht en beter UV bestendig is.

Speeplezier-online.nl biedt het grootste assortiment outdoor tafeltennistafels van verschillende merken zoals Pegasi, Kettler en Garlando. Het assortiment outdoor tafels loopt van verrijdbare en inklapbare outdoor pingpongtafels tot tafels met vast metalen onderstel of zelfs volledige betonnen tafeltennistafels.

Een outdoor tafeltennistafel voor permanent buitengebruik

Er zijn outdoor tafeltennistafels die speciaal zijn gemaakt voor permanent outdoor gebruik. Denk hierbij aan onze betonnen tafeltennistafels. Onze fabriek is specialist in de productie en levering van betonnen tafeltennistafels wereldwijd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook permanente outdoor modellen van staal. Deze modellen zijn uitermate geschikt voor pleinen, parken, speeltuinen of camping. Ook midden in Londen, op Piccadilly Circus staan de outdoor tafels van staal. Hier wordt iedere avond dankbaar gebruik gemaakt van dit leuke spelletje.

Hufterproof outdoortafels

Juist doe die plekken waar intensief gebruik wordt gemaakt van de outdoor tafeltennistafels is het wel zo handig dat de tafeltennistafels hufterproof zijn. Dit houdt in dat de tafels niet kapot te maken zijn. De betonnen tafeltennistafels zijn gemaakt vanuit één stuk beton waardoor deze niet kapot te krijgen is. De betonnen tafels zijn voorzien van een sterke coating. Het netje is ook van beton en is uit één stuk met de tafel. De stalen modellen zijn ook hufterproof maar toch minder sterk als beton. Deze tafels zijn voorzien van een metalen net dat goed vastzit aan de tafel. Daarnaast worden deze modellen vast gezet aan het straatwerk of een betonnen poer. Dit om diefstal van de tafels te voorkomen. Uiteraard zijn de betonnen tafels zonder vrachtwagen en hijskraan niet te verplaatsen.

Professionele outdoor tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt professionele outdoor tafeltennistafels aan die beschikken over de ITTF geldende normen waardoor ze voor officiële wedstrijden ingezet kunnen worden. Deze outdoor pingpongtafels zijn vaak ook geschikt voor rolstoelspelers. De ITTF is de internationale tafeltennis federatie (International Table Tennis Federation) en hanteert bepaalde kwaliteitsregels aan het gebruik van tafeltennistafels bij officiële wedstrijden. De ITTF is de overkoepelde organisatie van alle nationale bonden en verzorgt de belangrijkste internationale toernooien onder de noemers ITTF Pro Tour en stelt de officiële wereldranglijst voor individuele spelers op. De ITTF werd opgericht in 1926 en heeft kantoren in Lausanne, Ottawa en Peking.

Het opbergen van een outdoor tafeltennistafel

De vaste outdoor tafeltennistafels zijn niet op te klappen. Alle overige outdoor tafeltennistafels zijn eenvoudig op te klappen en op te bergen. Hierdoor kunt u de tafel dus snel opbergen. De meeste tafels kunt u alleen opklappen zonder daar veel moeite voor hoeft te doen. Alle outdoor tafels bij Speelplezier- online.nl zijn voorzien van degelijke wieltjes waarmee u de tafels eenvoudig kunt verplaatsen.  

Een outdoor tafeltennistafel kopen?

Als u outdoor tafeltennistafel wilt kopen voor een scherpe prijs bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Bij de aanschaf van een outdoor tafeltennistafel komen er veel vragen op u af en keuzes die u moet maken. Zo zijn er verschillende merken en deze hebben weer verschillende uitvoeringen. Vraag u zelf af, hoe vaak gaan we de outdoor tafeltennistafel gebruiken. Waar en door wie wordt de tafel gebruikt? Zo kunt u kiezen uit tafels voor recreatief, sportief en professioneel gebruik. Afhankelijk van de keus zijn er verschillende uitvoeringen met steeds betere materialen en uitgebreidere opties.

Voor degenen die nog niet genoeg keuze stres hebben bieden wij ook nog verschillende kleuren outdoor tafeltennistafels:

 • Groene outdoor tafeltennistafels
 • Blauwe outdoor tafeltennistafels
 • Grijze outdoor tafeltennistafels


Dus als u een outdoor tafeltennistafel wilt kopen bent u hier op de juiste plek. Speeplezier-online.nl heeft een uitgebreid aanbod outdoor tafeltennistafels.

Lekker een potje tafeltennissen in de buitenlucht is natuurlijk mogelijk. Zorg er wel voor dat de tafel altijd droog wordt weg gezet, eventueel met een beschermhoes die beschermt tegen vocht, stof en vuil.

Beschermhoes voor uw outdoor tafeltennistafel

Een beschermhoes is een absolute meerwaarde. Een tafeltennistafel beschermhoes beschermt uw tafel tegen vocht, stof en vuil waardoor u de levensduur van uw tafeltennistafel aanzienlijk verlengt! Dus laat de tafeltennistafel buiten staan maar voorzie deze wel van een beschermhoes. Hierdoor kun je ook meteen beginnen met spelen en hoef je de tafel niet eerst droog te maken, wel zo handig.

Bij speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een outdoor tafeltennistafel. Snel bij u thuis geleverd of afhalen op afspraak!