Outdoor tafeltennistafels

Outdoor tafeltennistafels zijn geschikt om buiten mee te spelen, dit in tegenstelling tot een Indoor tafeltennistafel. Een outdoor tafeltennistafel is bestand tegen vocht en Uv-straling. Een outdoor tafeltennistafel is gemaakt van vochtbestendige materialen.

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Geen aangetaste speelbladen (krom trekken door vocht) en of roest op het frame! U kunt de tafel ook rustig een dag buiten laten staan mocht het onverhoopt gaan regenen dan droogt u de tafel gewoon even af. En u kunt zo weer verder tafeltennissen. Dus vergeet u de tafel weleens binnen te zetten? Dan is een outdoor tafeltennistafel geschikt voor u! bij speelplezier- online.nl bieden wij u een ruime keuze indoor en outdoor tafeltennistafels, geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

U wilt een outdoor tafeltennistafel kopen?

Wij hebben een uitgebreid aanbod outdoor tafeltennistafels. Wij bieden een groot assortiment outdoor tafeltennistafels van diverse merken:
 • Adidas outdoor tafeltennistafels
 • Cornilleau outdoor tafeltennistafels
 • Buffalo outdoor tafeltennistafels
 • Avyna outdoor tafeltennistafels
Neem eens rustig een kijkje in ons complete assortiment outdoor tafeltennistafels en mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Wat is een outdoor tafeltennistafel?

Outdoor tafeltennistafels zijn tafeltennistafels die zijn speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik. Het verschil met indoor tafeltennistafels zit hem met name in het gebruikte materiaal. De materialen van een outdoor tafeltennistafels zijn bestand zijn tegen vocht. Zo is het speelblad van een indoor tafeltennistafel gemaakt van spaanplaat. Spaanplaat heeft de eigenschap dat het vocht opneemt waardoor indoortafels dus niet in de regen kunnen staan. Als dit wel gebeurd zal het speeloppervlak krom trekken. Het speeloppervlak van een outdoor tafeltennistafel is gemaakt van hout of kunststof waarbij het speeloppervlak is voorzien van één of meerder lagen speciale coating. Deze coating is veelal van hars. Door het aanbrengen van deze harslaag krijgt de outdoortafel zijn harde en weerbestendige eigenschappen.

Outdoortafels met zonlichtcoating

Omdat de outdoortafels speciaal voor buitengebruik zijn ontwikkeld zijn deze ook voorzien van een coatinglaag die ervoor zorgt dat het zonlicht niet weerspiegeld via het speeloppervlak. Niets vervelender dan een potje tafeltennis waarbij je de pingpongballen niet ziet aankomen. Een outdoor tafeltennistafel is vocht/weerbestendig en voorzien van een coating die zorgt voor mindere weerkaatsing van zonlicht en beter UV bestendig is.

Speeplezier-online.nl biedt het grootste assortiment outdoor tafeltennistafels van verschillende merken zoals Adidas, Cornilleau, Buffalo en Avyna. Het assortiment outdoortafels loopt van professionele Cornilleau outdoortafels met vaste metalen onderstel tot betonnen tafeltennistafels. En van de luxe Cornilleau Sport 500 Outdoor tot de eenvoudige Cornilleau Tecto Outdoor.

Een outdoor tafeltennistafel voor permanent buitengebruik

Er zijn outdoortafeltennistafels die speciaal zijn gemaakt voor permanent outdoor gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HeBlad. HeBlad is een bedrijf dat speciale betonnen tafeltennistafels produceerd. Als je het over outdoor hebt.. Daarnaast zijn er natuurlijk permanente outdoor modellen van Cornilleau. Deze modellen zijn uitermate geschikt voor pleinen, parken, speeltuinen en camping. Ook midden in Londen, op Piccadilly Circus staan de outdoortafels van Cornilleau. Hier wordt iedere avond dankbaar gebruik gemaakt van dit leuke spelletje.

Hufterproof outdoortafels

Juist doe die plekken waar intensief gebruik wordt gemaakt van de outdoor tafeltennistafels is het wel zo handig dat de tafeltennistafels hufterproof zijn. Dit houdt in dat de tafels niet kapot te maken zijn. De betonnen tafeltennistafels zijn gemaakt vanuit één stuk beton waardoor deze niet kapot te krijgen is. De betonnen tafels zijn voorzien van een sterke coating. Het netje is ook van beton en is uit één stuk met de tafel. De modellen van Cornilleau zijn ook hufterproof en voorzien van een metalen netje die goed vastzit aan de tafel. Daarnaast worden deze modellen vast gezet aan de betonnen tegels op de grond. Dit om diefstal van de tafels te voorkomen. Uiteraard zijn de betonnen tafels zonder vrachtwagen en hijskraan niet te verplaatsen.

Outdoortafels voor permament buitengebruik zijn onder andere:
 • Betonnen tafeltennistafels van HeBlad
 • Tafeltennistafel Cornilleau Camping 510

Professionele outdoor tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt professionele outdoor tafeltennistafels aan die beschikken over de ITTF geldende normen waardoor ze voor officiële wedstrijden ingezet kunnen worden. Deze outdoortafels van Cornilleau zijn ook geschikt voor rolstoelspelers. De ITTF is de internationale tafeltennis federatie (International Table Tennis Federation) en hanteert bepaalde kwaliteitsregels aan het gebruik van tafeltennistafels bij officiële wedstrijden. De ITTF is de overkoepelde organisatie van alle nationale bonden en verzorgt de belangrijkste internationale toernooien onder de noemers ITTF Pro Tour en stelt de officiële wereldranglijst voor individuele spelers op. De ITTF werd opgericht in 1926 en heeft kantoren in Lausanne, Ottawa en Peking.

Het opbergen van een outdoor tafeltennistafel

De vaste outdoor tafeltennistafels zijn niet op te klappen. Alle overige outdoor tafeltennistafels zijn eenvoudig op te klappen en op te bergen. Hierdoor kunt u de tafel dus snel opbergen. De meeste tafels kunt u met twee handen opklappen zonder daar veel moeite voor hoeft te doen. Maar Cornilleau heeft een nieuw systeem ontwikkeld waarmee u de outdoor tafeltennistafel met één hand op kunt klappen. Ze noemen dit het DSI veiligheidssysteem. Alle outdoortafels bij Speelplezier- online.nl zijn voorzien van degelijke wieltjes waarmee de opgeklapte tafels makkelijk verplaatst kan worden.

Een outdoor tafeltennistafel kopen?

Als u outdoor tafeltennistafel wilt kopen voor een scherpe prijs bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Bij de aanschaf van een outdoor tafeltennistafel komen er veel vragen op u af en keuzes die u moet maken. Zo zijn er verschillende merken en deze hebben weer verschillende uitvoeringen van de outdoortafels. Alle outdoor tafeltennistafels zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Maar zo heeft Cornilleau een paar outdoor tafeltennistafels te koop die zijn voorzien van een mooi afgewerkte metalen omlijsting om het speeloppervlak. Dit om de rand van het speelblad te beschermen. Hoe vaak gaat u de outdoor tafeltennistafel gebruiken. Zo kunt u kiezen uit tafels voor recreatief, sportief en professioneel gebruik. Afhankelijk van de keus zijn de uitgevoerd met steeds betere materialen en andere coatings.

Voor degenen die nog niet voldoende keus hebben zin er ook nog verschillende kleuren outdoor tafeltennistafels:

 • Groene outdoor tafeltennistafels
 • Blauwe outdoor tafeltennistafels
 • Grijze outdoor tafeltennistafels
 • Roze outdoor tafeltennistafels
 • Antraciet outdoor tafeltennistafels

Dus als u een outdoor tafeltennistafel wilt kopen bent u hier op de juiste plek. Speeplezier-online.nl heeft een uitgebreid aanbod outdoor tafeltennistafels.

Lekker een potje tafeltennissen in de buitenlucht is natuurlijk mogelijk. Zorg er wel voor dat de tafel altijd droog wordt weg gezet, eventueel met een beschermhoes die beschermt tegen vocht, stof en vuil.

Beschermhoes voor uw outdoor tafeltennistafel

Een beschermhoes is een absolute meerwaarde. Een tafeltennistafel beschermhoes beschermt uw tafel tegen vocht, stof en vuil waardoor u de levensduur van uw tafeltennistafel aanzienlijk verlengt! Dus laat de tafeltennistafel buiten staan maar voorzie deze wel van een beschermhoes. Hierdoor kun je ook meteen beginnen met spelen en hoef je de tafel niet eerst droog te maken, wel zo handig.

Bij speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een outdoor tafeltennistafel. Wij leveren binnen 48uur.