Airhockeytafels

Airhockey is een spel waarin een kunststof puck middels twee handgrepen (airhockeysliders) in een doel op een airhockey tafel moet geschoven moet worden. De airhockeypuck zweeft op een luchtstroom over het oppervlak van de airhockeytafel.

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
De luchtstroom van de airhockeytafel wordt geregeld door heel veel kleine luchtgaatjes in het tafelblad. Speelplezier-online.nl biedt airhockeytafels voor recreatief gebruik maar ook voor bedrijfmatig gebruik. Iedereen die van actieve spelen houdt zal meteen verkocht zijn aan de airhockeytafel. Het biedt optimaal speelplezier en vereist constante focus van de spelers. Een seconde niet opletten de de puck zit in het doel. Ze kunnen op zolder worden geplaatst maar ook succesvol in bedrijfsruimtes.

Airhockeytafel kopen?

Airhockeytafel spelen op een goedkope en degelijke airhockeytafel? Bij Speelplezier vindt u een ruim assortiment goedkope airhockeytafels in alle soorten en maten. Er is voor iedere beurs wel een voordelige airhockeytafels te koop. Van professionele Buffalo airhockeytafels tot de populaire Avyna airhockeytafels. Wij bieden het grootste assortiment airhockeytafels tegen de scherpste prijs. Voor alle airhockeytafels geldt dan ook de laagste prijs garantie. Dus ergens anders een zelfde goedkopere airhockeytafel goedkoper gezien? Dan krijgt u bij Speelplezier- online tegen een lagere prijs. Naast een breed assortiment tafel bieden wij ook alle accessoires voor airhockeytafels zoals airhockeypucks en airhockey sliders. En mocht u na een aantal jaren een nieuw onderdeel nodig hebben helpen wij u daar ook bij.

Dus het grootste assortiment airhockeytafels en accessoires tegen de laagste prijs.

Verschillende merken airhockeytafels

Alleen de beste airhockeytafels worden opgenomen in het assortiment van Speelplezier-online. Door onze strenge voorselectie worden onder andere de volgende merken worden veel verkocht bij Speelplezier-online:
Avyna airhockeytafels
Buffalo airhockeytafels
Heemskerk airhockeytafel

Avyna airhockeytafels

Avyna onderscheidt zich door haar airhockeytafel met robuuste onderstellen. De meeste tafels van Avyna worden geleverd met scoreteller, twee pucks en twee pushers, ook wel airhockeysliders genoemd.

Buffalo airhockeytafels

Het breedste assortiment airhockeytafels wordt u geboden door het merk Buffalo. Dit is een absoluut kwaliteitsmerk en biedt een brede range airhockeytafels aan van goedkope recreatieve tafels tot professionele tafels voor het zware werk. Ook zijn er airhockeytafels aanwezig die geschikt zijn voor commerciële ruimen zoals kantines, bioscopen en bedrijfsruimten. Hiervoor zijn speciale airhockeytafels met muntinworp beschikbaar.

Etan airhockeytafel

Alle airhockeytafels van het merk Etan zijn voordelig geprijsd en biedt voor ieder budget een passende oplossing. Ze worden allen geleverd met twee airhockeypucks en twee airhockeysliders. De Etan tafels zijn van de serie Topshot en zijn van zware kwaliteit waar u vele jaren speelplezier van zult beleven. Airhockey, een gezond alternatief voor de digitale spellen!

Bij Speelplezier-online.nl kan u kiezen uit een ruim assortiment kwalitatieve airhockeytafels voor de laagste prijs! Zowel airhockeytafels met muntinworp als tafels zonder zijn verkrijgbaar.

Veel gestelde vragen over Airhockeytafels:

Airhockey, hoe werkt het?
Airhockey is een speldat op een airhockeytafel gespeeld wordt. De airhockeytafel is voorzien van één of meerdere motoren die ervoor zorgen dat er een luchtstroom over de tafel stroomt. De lucht wordt door heel veel kleine gaatjes uit het tafeloppervlak wordt gestuurd. Dit zorgt er weer voor dat de airhockeypuck over de tafel zweeft. Via de airhockeysliders wordt de puck hard heen en geschoven/ geschoten. Hoe meer motoren een airhockeytafel heeft, des te beter het is. De luchtstroom wordt hierdoor beter verdeeld over de gehele airhockeytafel. Beide kanten van de tafel is voorzien van een gleuf die net iets breder is dan de puck. De spelers dienen de puck vervolgens direct, of via de zijkanten, in deze gleuf geschoten te worden. Airhockey verveelt nooit en is leuk voor jong en oud.

Hoe kan ik een tafel bestellen?
Alle airhockeytafels van Speelplezier-online zijn op voorraad en worden binnen 48 uur bij u thuis gezorgd. De tafels zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Speelplezier-online. Daarnaast kunt u eenvoudig alle speeltafels vergelijken waardoor u snel een overzicht heeft van de specifieke kenmerken van de airhockeytafels.
De airhockeytafels kunnen makkelijk en snel opgeborgen worden, want bij alle tafels zijn de poten simpel te demonteren.

Welke airhockeytafel is geschikt voor mij?

Wat natuurlijk belangrijk is, is de beschikbare ruimte die u heeft. Zo zijn er grote tafels maar ook voor kleine ruimtes zijn er ook mini airhockey tafel te koop. Deze tafels zijn in principe geschikt voor kleine kinderen. De grote tafels zijn meer voor (jong)volwassenen en bieden een veel beter glijeffect en een veel leukere speelsnelheid en speleffect. Bovendien zijn de grotere airhockeytafels stukken robuuster en degelijker en dus meer geschikt voor volwassenen.

Alle airhockeytafels zijn eenvoudig en snel door u zelf op te zetten.