Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Sjoelbak toebehoren

Opzoek naar accessoires voor uw sjoelbak? Wij hebben alles wat u nodig heeft om te sjoelen! Wij hebben grote en kleine sjoelschijven een sjoel scoreblok, een sjoelschijf katapult of een sjoelbakhoes.  

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sjoelbak score formulieren
  Sjoelbak score formulieren
  Art.nr. (SKU): 340657
  € 7,99
 2. Sjoelbak poeder
  Sjoelbak poeder
  Art.nr. (SKU): 340658
  € 8,99
 3. Set sjoelschijven Berkenhout 30st.
  Set sjoelschijven Berkenhout 30st.
  Art.nr. (SKU): 340654
  € 18,95
 4. Set sjoelschijven Beukenhout 30st.
  Set sjoelschijven Beukenhout 30st.
  Art.nr. (SKU): 340655
  € 23,95
 5. Sjoelbak hoes zwart
  Sjoelbak hoes zwart
  Art.nr. (SKU): 340659
  € 34,00

Sjoelbak stenen

Sjoelbak stenen zijn onmisbaar bij een potje Oer-Hollands sjoelen, dit is het spel voor jong en oud. Om lekker door te kunnen spelen en de hoogste score te krijgen zijn er genoeg sjoelstenen nodig. Wij bieden sjoelbakstenen van beuken- of berkenhout! Voor ieders wat wils. Laat de sjoelbak stenen over de baan schieten en behaal de maximale score. Organiseer een sjoelwedstrijd met familie en vrienden en beleef een onvergetelijke tijd. Met onze sjoelbak stenen kunt u weer heel wat potjes sjoelen. Bekijk snel ons assortiment en kies wat u nodig heeft om een heerlijk potje onbezorgd te sjoelen.

Sjoelbak stenen kopen

Houdt u zelf ook van een gezellig potje sjoelen met familie of vrienden? En overweegt u om nieuwe sjoelbak stenen te kopen?Voor aanschaf van een volledige nieuwe set sjoelbak stenen zit u bij Speelplezier-online.nl helemaal op de goede plek! Speelplezier-online.nl biedt u twee verschillende soorten sjoelbak stenen voor indoor gebruik. Sjoelbak stenen van berkenhout en beukenhout. De sjoelbak stenen van berkenhout zijn ideaal voor het recreatief spelen van sjoelen met familie of vrienden. De beukenhout sjoelbak stenen zijn beter geschikt voor de echte sjoelwedstrijden. Wij leveren aan particulieren maar ook aan sportverenigingen, scholen en gemeenten. Zodat jong en oud een heerlijk potje kunnen sjoelen.

Sjoelbak stenen

Een getrainde sjoeler weet dat een goede sjoelbak met de juiste toebehoren nodig is. Als de sjoelbak vaak wordt gebruikt, heeft hij na een tijdje ook onderhoud nodig. Bijvoorbeeld nieuwe sjoelstenen en sjoelbakpoeder. Sjoelbakpoeder is onmisbaar als u de sjoelbak stenen over de baan wilt laten vliegen. Dus om een maximale score te behalen met sjoelen zijn de sjoelbak accessoires van Speelplezier-online.nl de oplossing. Een sjoelbak met bijbehorende accessoires op kantoor of bij sportvereniging is de oplossing om met jong en oud een onvergetelijke avond te beleven. Alle sjoelbak stenen en andere toebehoren bij Speelplezier-online.nl zijn voor indoor gebruik en worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Sjoelbak stenen kopen bij Speelplezier-online.nl

Bent u nou al heel wat stenen kwijtgeraakt of is de kwaliteit van uw sjoelstenen achteruit gegaan ? Speelplezier-online.nl heeft voor u de bijpassende accessoires. Dankzij onze sjoelbak toebehoren kunt u een onvergetelijke tijd beleven met familie en vrienden. Zowel de liefhebber die iets professioneler wilt sjoelen als de hobbymatige sjoeler zijn bij ons aan het juiste adres. Ga de strijd aan en kijk wie de hoogste score behaalt! Nodig vrienden en familie uit, speel alleen of speel samen om de hoogste score te behalen.

Speelplezier-online.nl heeft alle accessoires voor jouw sjoelbak. Dus bestel snel een nieuwe set sjoelbak stenen of sjoelbak poeder op Speelplezier-online.nl!

Heeft u nog vragen of kunnen we u nog ergens anders mee helpen, Speelplezier-online.nl helpt u graag met uw vragen over sjoelbak stenen en staat elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.

Wij wensen u veel speelplezier!