Basketbalpalen

Basketbalpaal bestellen

Wanneer u basketbal thuis in de tuin, op het schoolplein, of in bijvoorbeeld de gymzaal wilt spelen is een basketpaal enorm handig. Een voordeel is dat deze vaak verrijdbaar is. Wat betekent dat u hem eenvoudig kunt verplaatsen. Tevens zijn er basketbalpalen verkrijgbaar die voor zowel indoor als outdoor basketbal te gebruiken zijn. Houdt er daarnaast bij de aanschaf rekening mee of u de paal wilt gebruiken voor hobbymatig of intensief gebruik. Wanneer de paal inground oftewel vast moet blijven staan is er bij ons ook de mogelijkheid om de paal in beton te laten storten. Dit alles kunnen we volledig voor u verzorgen. Deze basketbalpalen zijn vaak te zien op scholen, campings of openbare gelegenheden.22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim aanbod

Bij speelplezier-online.nl vindt u een uitgebreid en compleet assortiment basketbalpalen. Wanneer u een basketbalpaal wilt kopen zit u bij ons dus goed! Wij verkopen basketbalpalen van alle grote merken zoals Topshot, Sureshot, Lifetime, Garlando, Spalding, Engelhart.

Daarnaast zijn er voor alle spelers genoeg mogelijkheden. Voor de kleinere basketbalfans zijn er basketbalpalen die al verstelbaar zijn van 1,70m tot 2,30m. En voor de volleerde basketballers zijn er basketbalpalen die verstelbaar zijn van 2,44m tot 3,05m. Bovendien zijn al onze mobiele basketbalpalen eenvoudig te verrijden en makkelijk in hoogte te verstellen.

 

Met ring

Al onze basketbalpalen zijn voorzien van een vaste basketbalring of een flexibele basketbalring. Een flexibele basketbalring heeft als voordeel dat deze mee veert en daardoor zorgt voor de perfecte dunks!

 

Eenvoudig bestellen bij Speelplezier-online.nl

Bestellen doet u eenvoudig via onze website. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor al uw basketbal accessoires.

Vandaag voor 12:00 besteld = morgen al in huis! Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!