Filter

Basketbalpalen

Basketbalpaal bestellen

Wanneer u basketbal thuis in de tuin, op het schoolplein, of in bijvoorbeeld de gymzaal wilt spelen is een basketpaal enorm handig. Een voordeel van een basketbalpaal is dat deze vaak verrijdbaar is. Wat betekent dat u hem eenvoudig kunt verplaatsen. Tevens zijn er basketbalpalen verkrijgbaar die voor zowel indoor als outdoor basketbal te gebruiken zijn. Houdt er daarnaast bij de aanschaf rekening mee of u de basketbalpaal wilt gebruiken voor hobbymatig of intensief gebruik. Wanneer de basketbalpaal inground oftewel vast moet blijven staan is er bij ons ook de mogelijkheid tot een basketbalpaal die in het beton moet worden gestort. Deze basketbalpalen zijn vaak te zien op scholen, campings of openbare gelegenheden.25 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
25 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Ruim aanbod basketbalpalen

Bij speelplezier-online.nl vindt u een uitgebreid en compleet assortiment basketbalpalen. Wanneer u een basketbalpaal wilt kopen zit u bij ons dus goed! Wij verkopen basketbalpalen van alle grote merken zoals Topshot, Sureshot, Lifetime, Garlando, Spalding, Engelhart.

Daarnaast zijn er voor alle spelers genoeg mogelijkheden. Voor de kleinere basketbalfans zijn er basketbalpalen die al verstelbaar zijn van 1,70m tot 2,30m. En voor de volleerde basketballers zijn er basketbalpalen die verstelbaar zijn van 2,44m tot 3,05m. Bovendien zijn al onze mobiele basketbalpalen eenvoudig te verrijden en makkelijk in hoogte te verstellen.

 

Basketbalpaal met ring

Al onze basketbalpalen zijn voorzien van een vaste basketbalring of een flexibele basketbalring. Een flexibele basketbalring heeft als voordeel dat deze mee veert en daardoor zorgt voor de perfecte dunks!

 

Een basketbalpaal kopen bij Speelplezier-online.nl

Een basketbalpaal bestellen doet u eenvoudig via onze website. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor al uw basketbal accessoires.

Vandaag voor 12:00 besteld = morgen al in huis! Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!