Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Basketbalpalen

Basketbalpaal bestellen

Wanneer u basketbal thuis in de tuin, op het schoolplein, of in bijvoorbeeld de gymzaal wilt spelen is een basketpaal enorm handig. Een voordeel is dat deze vaak verrijdbaar is. Wat betekent dat u hem eenvoudig kunt verplaatsen. Tevens zijn er basketbalpalen verkrijgbaar die voor zowel indoor als outdoor basketbal te gebruiken zijn. Houdt er daarnaast bij de aanschaf rekening mee of u de paal wilt gebruiken voor hobbymatig of intensief gebruik. Wanneer de paal inground oftewel vast moet blijven staan is er bij ons ook de mogelijkheid om de paal in beton te laten storten. Dit alles kunnen we volledig voor u verzorgen. Deze basketbalpalen zijn vaak te zien op scholen, campings of openbare gelegenheden. 1. Pegasi Basketball return system
  Pegasi Basketball return system
  Art.nr. (SKU): PEG-BB-RETURNSYSTEM
  Beoordeling:
  90%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 69,95 Speciale prijs € 59,00
per pagina

Pegasi basketbalproducten

Pegasi is een sport merk en staat bekend om haar kwaliteits- basketbalproducten. Pegasi biedt een breed basketbal assortiment zoals basketbalpalen, basketbalborden, basketbalringen en basketballen.

Pegasi  is een topmerk en staat bekend om haar kwaliteits- basketbalproducten. Pegasi biedt een breed basketbal assortiment zoals basketbalpalen, basketbalborden, basketbalringen, basketballen en overige basketbal accessoires. De Pegasi basketbalpalen staan bekend als stabiele- en stevige verrijdbare palen.


Basketbalpalen van Pegasi

Zo is de Pegasi basketbalpaal Dunk Master voorzien van een flexibele massieve stalen ring met dubbele drukveer. Hierdoor kunt u op deze Pegasi basketbalpaal echt dunken. Ongeveer de helft van de basketbalpalen is voorzien van een transparante backboard en een professionele uitstraling. Alle palen zijn in hoogte verstelbaar. De zwaardere modellen zijn voorzien van het speed shift hoogteverstelling. Hierdoor is de hoogte van deze basketbalpalen eenvoudig handmatig te verstellen van 2.44 tot 3.05 meter. Het speed shift systeem gebruikt bij het verstellen een contra gewicht Hierdoor kunt u eenvoudig met één hand de hoogte van de paal verstellen. Alle basketbalpalen zijn voorzien van 2-jaar fabrieksgarantie.

Met de Pegasi basketbalpaal Play bent u altijd voorbereid op een wedstrijdje basketbal met je vrienden. De hoogwaardige basketbalpaal is uiterst stabiel, flexibel en snel op te zetten. Vanwege de stevige wieltjes is de basketbalpaal eenvoudig te verplaatsen.


De basketbalpalen van Pegasi

 

 • Pegasi basketbalpaal Basic Kids –                    Jonge kinderen tot 12 jaar
 • Pegasi basketbalpaal Basic Kids –                    Jonge kinderen tot 12 jaar
 • Pegasi basketbalpaal Play –                                 Jeugd
 • Pegasi basketbalpaal Sport -                               Jeugd
 • Pegasi basketbalpaal Shooter -                         Jeugd en volwassenen
 • Pegasi basketbalpaal Dunk Master -               Jeugd en volwassenen
 • Pegasi basketbalpaal Dunk Pro -                      Jeugd en volwassenen
 • Pegasi basketbalpaal Inground -                      Jeugd en volwassenen


Er zijn diverse mogelijkheden dankzij het gevarieerde aanbod. Pegasi biedt basketbalborden die gemakkelijk te bevestigen zijn aan wand- en muur. Basketbalpalen die eenvoudig verrijdbaar zijn en basketbalpalen die vast in de grond worden geplaatst.

 

Wij bieden uiteraard ook diverse accessoires aan zoals basketballen, basketbalringen en basketbalnetjes. De Pegasi basketbalborden worden geleverd met bevestigingsmateriaal.


Alles voor de basketbal liefhebber tegen een scherpe prijs!


Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk basketbal attributen, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.