Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Basketbalnet

Bent u op zoek naar een basketbalnet voor uw basketbalring, bord of paal? Zoek niet verder. Wij hebben diverse basketbalnetjes voor indoor en outdoor gebruik. 

Basketbalnet

Iedere basketballiefhebber houdt van en spannend potje basketbal. Om zelf te spelen is een goed basketbalnet erg noodzakelijk. Wilt u graag een basketbalnet kopen of is uw net toe aan vervanging? Dan zit u bij Speelplezier-online.nl helemaal op de juiste plek. Met onze netten scoort u de mooiste punten. Een basketbalnet van Speelplezier-online.nl is geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Tover uw gewone gymzaal of tuin om tot een echt basketbalveld. Bovendien is dit de ideale manier om lekker fit en actief te blijven. Upgrade je tuin of gymzaal met onze geweldige netten en maak veel punten in de strijd tegen je vrienden!

Basketbalnet kopen

Bij Speelplezier-online kun je een basketbalnet kopen van verschillende merken. Deze twee merken zijn onderverdeeld in vier verschillende soorten netten. Voor de aanschaf van een basketbalnet voor buiten of een net voor binnen zit u bij Speelplezier-online.nl dus helemaal juist. Onze netten zijn van topkwaliteit, passen op vrijwel alle basketbalringen en kunnen zowel hobbymatig als intensief gebruikt worden.

Verschillende merken basketbalnetten

Op zoek naar het perfecte basketbalnet? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod basketbalnetten van verschillende merken voor u geselecteerd. Wij verkopen twee merken die los verkrijgbaar zijn. De merken die we aanbieden zijn Pegasi en Engelhart.

Pegasi biedt drie verschillende soorten basketbalnetten. Deze zijn onderverdeeld in twee netten van 70 gram. Één bevat de kleuren rood, blauw en wit, de ander is volledig wit. Pegasi biedt één net van 150 gram, deze bevat de kleuren blauw, rood en wit. Het materiaal van de basketbalnetten is Nylon. Engelhart Biedt wij één soort basketbalnetten. Het materiaal van de netten is Nylon. Het basketbalnet is los verkrijgbaar en bevat de kleuren rood, blauw en wit.

Basketbal plezier

Met een basketbalnet van speelplezier-online.nl maak je jouw basketbal ervaring helemaal compleet. Zonder een bal kan je niet scoren en zonder net kan je niet basketballen. Iedere basketballiefhebber houdt ervan om zelf ook eens een heerlijk potje te spelen. Om een goed potje te kunnen spelen is het natuurlijk erg belangrijk dat er een goed basketbalnet aan de basketbalring zit. Met de basketbalnetten van Speelplezier-onine.nl is dat probleem meteen opgelost! Bevestig uw net gemakkelijk met een basketbalring aan de muur en u kunt meteen genieten van een heerlijk potje basketbal!

Basketbalnet kopen bij Speelplezier-online.nl

Een must have voor iedere basketbal liefhebber die de gehele basketbal experience wilt ervaren. In onze webshop vindt u de perfecte basketbalnetten tegen een scherpe prijs! Bij Speelplezier-online.nl bestelt u snel en gemakkelijk uw nieuwe basketbalnet, en deze zal binnen 1-2 werkdagen geleverd worden