Wet kopen op afstand

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een \'afkoelingsperiode\' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product aangemeld worden als retour zonder opgaaf van reden. U heeft na aanmelden van uw retour nog 14 dagen de tijd om de zending te retourneren.

 

Gebruik maken van het herroepingsrecht  is wettelijk aan een aantal regels verbonden.


Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.
Hij zal het  product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te  kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn  herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde  toebehoren in de originele staat en verpakking aan Speelplezier-online.nl retourneren.

 

Producten die beschadigd,  incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retour sturen in  aanmerking. De kosten en het risico van het retourneerden zijn voor rekening van de klant. Speelplezier-online.nl is verplicht om binnen 14 dagen de bedragen terug  te betalen die reeds door de consument betaald zijn.

 

*** Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@speelplezier-online.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."