Tafeltennis accessoires

Beschermhoezen voor tafeltennistafels, pingpongballetjes, tafeltennisbatjes en hoesjes voor batjes. Hiervoor bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres.

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Speelplezier-online.nl biedt een groot assortiment tafeltennis accessoires o.a.
  • Tafeltennis batjes
  • Tafeltennis balletjes
  • Tafeltennistafel beschermhoes
  • Hoes voor batjes en balletjes

Direct aan de slag! Voorkom ergernissen en zorg dat u altijd wat pingpong balletjes en pingpong batjes achter de hand heeft. Wij bieden een ruime keuze dus u hoeft nooit meer mis te grijpen!

Pingpongballetjes

Je kunt er niet zonder, pingpongballetjes! Bij speelplezier-online.nl kunt u niet missen. Alle balletjes zijn van de hoogste kwaliteit. Bij ons geen balletjes die zo gard zijn dat je er geen effect mee kunt geven of het speelblad meteen beschadigd. Nee, bij Speelplezier-online.nl alleen pingpongballetjes waarmee pro’s ook tevreden zijn. Adidas en Cornilleau zijn de meest verkochte merken. Goede balletjes voor een nette prijs. Bij intensief gebruik door veel mensen hebben we ook grootverpakkingen die voordeliger zijn.

Tafeltennisbatjes

Vergeet bij het bestellen van de tafeltennistafel geen tafeltennisbatjes bij te bestellen. Speeplezier- online.nl heeft veel verschillende batjes van meerdere merken en verschillende kwaliteitsklassen. Onder andere Adidas en Cornilleau bieden een ruime keus batjes maar ook beschermhoesjes voor tafeltennisbatjes. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod van batjes. Van goedkope houten batjes tot batjes die uit één stuk kunsstiof gemakt zijn, de zogenaamde Tecteo batjes van Cornilleau.

Beschermhoesjes voor batjes

Om uw kostbare tafeltennisbatjes te beschermen kunt u ook een beschermhoesje aanschaffen. Hierdoor blijft uw batje langer goed en beschadigt het rubber minder snel. Wij bieden meerdere beschermhoesjes in verschillende kleuren zoals roze, zwart, blauwe en groen. Alle beschermhoesjes zijn voorzien van een opbergvakje voor drie pingpongballetjes. Naast hoesjes voor een enkel tafeltennisbatje hebben we ook een beschermhoes voor twee batjes. Ook deze is voorzien van een vakje voor drie pingpongballetjes.

Beschermhoes tafeltennistafel

Als u nog langer plezier wilt hebben van uw tafeltennistafel is het aan te raden om een beschermhoes voor uw tafel aan te schaffen. Voor een paar tientjes heeft u al een degelijke beschermhoes. Hierdoor beschermt u niet alleen uw tafeltennistafel tegen weersinvloeden maar zorgt u er tevens voor dat u sneller kunt gaan spelen na een regenbui. U hoeft de tafel immers niet eerst droog te maken. Met een beschermhoes van Speelplezier-online.nl gaat uw tafeltennistafel langer mee! Wij bieden de beschermhoezen van Buffalo en Cornilleau aan in de kleuren groen en blauw.

Tafeltennistafelnetjes

Bij intensief gebruik van een tafeltennistafel kan het gebeuren dat het netjes een keer kapot gaat. Dit zal bij normaal gebruik niet snel gebeuren. Het netje van een tafeltennistafel is van sterke stof gemaakt die wel wat kan hebben. Waar het netje minder goed tegen kan is in weer en wind buiten blijven. Het tafeltennisnetje dat wij aanbieden is voorzien van een handig clip-on systeem waarmee het netje snel aan de tafel is te bevestigen. Als de tafel weer opgeklapt dient te worden is het netje ook zo weer van de tafel te verwijderen.