Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bezorgen

Speelplezier-online.nl levert in Nederland en in België. Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Voor sommige modellen is dit niet mogelijk, dan wordt de afleverdatum met u afgestemd. Speelplezier-online.nl levert bijna alle artikelen uit voorraad en streeft ernaar om een bestelling z.s.m. te verzenden / leveren. Let op, dit geldt voor bestellingen die op ma tm vrij geplaatst zijn. Wij verzenden en leveren niet in het weekend of tijdens feestdagen. Tip: bestel tijdens feestdagen tijdig, vooral in deze periodes kunnen levertijden door drukte vertraging op lopen. Speelplezier-online.nl werkt nauw samen met de fabrikanten en deze leveren sommige artikelen zelf bij u af, de levering wordt dan in overleg met u afgestemd.

Let op: Wij kunnen wel in Duitsland bezorgen maar houdt hierbij rekening met extra bezorgkosten. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

Speelplezier-online.nl biedt voor diverse speeltafels een montageservice. Het product wordt dan door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd. Hiermee is uw speeltafel meteen gebruiksklaar bij levering. Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mail (info@speelplezier-online.nl) of per telefoon.

Chauffeurs lossen en bezorgen tot aan de deur. Bij flats en appartementencomplexen geschied levering tot aan het gebouw. De producten worden dus niet naar boven bezorgd (het betreft een transport bedrijf en géén verhuis bedrijf).

Indien er bij levering schade wordt geconstateerd, vragen wij u de verpakking grondig te inspecteren. Indien het alleen schade aan de verpakking lijkt te zijn kunt u het pakket accepteren maar u dient wel foto's te maken en indien nodig bij het tekenen voor ontvangst een opmerking te vermelden waarin u de schade aan de verpakking meld.