Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bezorgen

Bezorgen en montageservice

Speelplezier-Online levert alle speeltafels gratis in Nederland en in België! Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Voor sommige modellen is dit niet mogelijk, dan wordt de afleverdatum met u afgestemd.. Let op, dit geldt voor bestellingen die op ma tm vrij geplaatst zijn. Wij verzenden en leveren niet in het weekend of tijdens feestdagen. Tip: bestel tijdens feestdagen tijdig, vooral in deze periodes kunnen levertijden door drukte vertraging op lopen.

Let op: Wij kunnen wel in Duitsland bezorgen maar houdt hierbij rekening met extra bezorgkosten. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

Speelplezier – Online biedt voor veel merken en modellen een montageservice. Dit geldt echter niet voor alle modellen. Standaard wordt de tafel in doos geleverd, indien montage een optie is kunt u een keuze maken tussen een levering in doos of gemonteerd. De voetbaltafel wordt dan door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd (dit is tegen meerprijs). Hiermee is de voetbaltafel meteen gebruiksklaar bij levering. U moet wel zelf de poten onder de tafel zetten dat zijn een paar bouten. Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mail (info@speelplezier-online.nl) of per telefoon op 0546-305070

Chauffeurs lossen en bezorgen tot aan de deur. Bij flats en appartementencomplexen geschied levering tot aan het gebouw. De producten worden dus niet naar boven bezorgd (het betreft een transport bedrijf en géén verhuis bedrijf).