Basketbalbord kopen?

Basketbalborden en basketbalringen. Met of zonder verende basketbalring. Zwarte-, witte-, en transparante backboards. Speelplezier-online.nl biedt het allemaal. Er is voor ieder budget wel een voordelige trampoline te koop.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Basketbalbord kopen

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment basketbalborden. Voor de aanschaf van een basketbalbord zit u bij Speelplezier-online.nl goed. Wij bieden diverse mogelijkheden. Basketbalborden voor indoor en outdoor gebruik, zowel hobby matig als intensief. Wij hebben uitsluitend basketbalborden van top kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Verschillende merken basketbalborden

Bij Speelplezier-online.nl verkopen wij onder andere de bekende merken zoals Sureshot, Topshot en Lifetime. Deze merken zijn een begrip in de basketbalwereld en staan voor absolute kwaliteit! Wij bieden een ruime keuze indoor en outdoor basketborden. Deze zijn geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op bijvoorbeeld scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

Backboards van basketbalborden

Er zijn diverse opties als het gaat om de backboards van basketbalborden. Zo zijn er transparante backboards en gekleurd backboards. Voor iedere smaak hebben wij wel een optie. De basketbalborden zijn weer bestendig en duurzaam. Basketbalborden zijn verkrijgbaar met vaste of een flexibele ring voor de echte dunkers!

basketbalborden voor de laagste prijs

Basketbalborden van top kwaliteit voor de laagste prijs! U vind ze bij Speelplezier-online.nl! Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u het zelfde basketbalbord elders goedkoper? Neem contact met ons op! Heeft u liever een basketbalpaal kijk dan snel in ons grote assortiment basketbalpalen!

Waarom een basketbalbord van Speelplezier-online.nl

Basketbalbord van top kwaliteit, een mooi design en de laagste prijs? U vind het bij Speelplezier-online.nl ! Wij geven de laagste prijs garantie, vind u dezelfde basketbalpaal elders goedkoper? Neem contact met ons op!

Wij bieden uiteraard ook diverse accessoires aan zoals basketballen, basketbalringen en basketbalnetjes.

Bij Speelplezier-online.nl geldt: Vandaag voor 12.00 besteld = morgen in huis!