Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafeltennisbatjes

Om optimaal resultaat te behalen in tafeltennis wedstrijden is een goed tafeltennisbatje van essentieel belang. Spel invloeden die doorslag gevend zijn bij tafeltennis worden groot en deels beïnvloed door uw tafeltennisbatje.

per pagina

Het aanschaffen van een tafeltennisbatje

Balans, snelheid, controle en effect zijn zaken die worden bepaald door de kwaliteit van de tafeltennisbatjes. Wanneer u een tafeltennis bat aanschaft dient u op diverse zaken te letten. De verschillen zitten in de tafeltennis rubbers, het handvat van de tafeltennisbatjes en de houtsoort van de batjes.

Voor de handvaten van de batjes bieden wij diverse mogelijkheden, denk hierbij aan een recht, anatomisch, conische en concave handvat.

Eigenschappen van de rubbers

Door het tafeltennis rubber wordt onder andere de balsnelheid, effect en controle van het pingpongballetje bepaald. De kwaliteit en eigenschappen van de tafeltennis rubbers worden bepaald door de grip en dikte van het rubber. Gevorderde tafeltennis spelers kijken vaak naar de specifieke eigenschappen van de rubbers, beginnende spelers adviseren wij bij de aanschaf van een tafeltennisbatje hier niet te veel op te letten. Voor beginnende tafeltennis spelers is het belangrijk om eerst een goed balgevoel te krijgen, kies daarom voor een tafeltennis bat met dunnere rubbers. Wanneer u het balgevoel en spel enigszins onder de knie heeft wat meer letten op snelheid en techniek.

De verschillende houtsoorten (hard en zacht) zijn verlijmd en bestaan uit meerdere lagen. Aanvallende tafeltennis spelers adviseren wij om voor een harde houtsoort te kiezen. Hardere houtsoorten zorgen voor een hoge speel snelheid wat past bij een aanvallende speelstijl. Voor verdedigende spelers geldt het omgekeerde, kies voor een batje met een zachtere houtsoort.

Om het beste rendement te halen uit uw talent helpt een goed tafeltennisbatje. Om goede resultaten te halen met tafeltennis is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen techniek, snelheid en een goed balcontrole!