Filter

Tafeltennistafels

Het grootste assortiment tafeltennistafels van Cornilleau, Heemskerk, Adidas, Buffalo, Avyna en betonnen tafeltennistafels. Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment. Kijk en oordeel zelf!

66 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
66 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment tafeltennistafels, pingpongballetjes en tafeltennis accessoires. U kunt bij ons terecht voor tafeltennistafels van top kwaliteit en een goed advies! Speelplezier-online.nl is o.a. gespecialiseerd in tafeltennistafels en de bijbehorende tafeltennis accessoires. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Verschillende merken tafeltennistafels

Wij hebben o.a. Adidas tafeltennistafels, Cornilleau tafeltennistafels en Buffalo tafeltennistafels. Drie merken die een begrip zijn in de tafeltennis wereld en staan voor kwaliteit! Wij bieden een ruime keuze indoor en outdoor tafeltennistafels, geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

Indoor tafeltennistafels

Een Indoor tafeltennistafel is niet geschikt voor blootstelling aan vocht. Wanneer u uw tafeltennistafel in een vochtige ruimte of buiten staat raden wij u aan een om een beschermhoes voor de tafeltennistafel aan te schaffen. Een beschermhoes is een absolute meer waarde voor het behoud van uw tafeltennistafel.

Outdoor tafeltennistafels

Een outdoor tafeltennistafel biedt meer mogelijkheden. Veel gezinnen hebben geen ruimte om een tafeltennistafel binnen te plaatsen. Een outdoor tafeltennistafel is vocht/weerbestendig en voorzien van een coating die zorgt voor mindere weerkaatsing van zonlicht en beter UV bestendig is.

Indoor en outdoor tafeltennistafels tegen de laagste prijs! Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u dezelfde tafeltennistafel elders goedkoper, neem contact met ons op en wij bieden u een betere prijs!

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk een tafeltennistafel, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.