Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen voetvolleybaltafel

€ 2.783,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
SKU
Teqballtafel beton
Dit is de betonnen Teqball tafel. Teqball is een vrij nieuwe sport. Het spel wordt gespeeld op een tafel met gebogen speelveld en een bal.

Een prachtige betonnen voetvolleytafel uit volledig beton. De betonnen Teqball tafel heeft een afmeting van 274x152cm. Op deze tafel zijn allerlei spelvarianten met een bal denkbaar, deze betonnen speeltafel staat garant voor speelplezier!

De tafel is uiteraard bestand tegen alle weersinvloeden, een echte aanwinst voor scholen, instellingen, parken, speeltuinen, verenigingen en bedrijven.

De tafel is te bestellen in diverse kleuren, antraciet beton look, naturel beton look, Groen wit of blauw wit.

Deze beton tafeltennistafel worden geleverd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij bezorgen de betonnen tafeltennistafels met eigen vrachtwagens naar onze klanten.

Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
278 x 156 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1385 kg

Al onze betonnen tafels zijn uit voorraad leverbaar. Onze eigen transportdienst doet dagelijks een regio aan, waardoor de beton tafeltennistafel altijd binnen 4 werkweken wordt geleverd. Wij berichten u telefonisch één of twee werkdagen van te voren. Stel dat de levering van de betonnen tafel op dat moment voor u niet uitkomt of te vroeg is, schuiven wij de bezorging automatisch door naar de volgende rit in uw regio. Ook dan wordt u weer gewoon 1 of 2 dagen vooraf gebeld.

Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Plaatsing gebeurt middels de laad-loskraan op de vrachtwagen met een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Het is wenselijk om bij de levering 1 persoon aanwezig te laten zijn, om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafeltennistafel van beton doorgerold moet worden naar de juiste plek, dan moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven.

Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen.
Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering.
Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.
Betonnen voetvolleybaltafel
Betonnen voetvolleybaltafel
€ 2.783,00

Product Specificaties

SKU
Teqballtafel beton
Kleur
Antraciet
Geschikt voor
Outdoor sportief
Levertijd
Binnen 3-4 weken
Merk
HeBlad
Type tafel
Voetbaltafels